Oldal frissítése

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Granit Diamond Line Quick Snap

Mindenképpen nagyszerű ételt szeretne? Szerezze meg a BerlingerHaus Granit Diamond Line serpenyőt, mely kezdő és tapasztaltabb szakácsoknak is ideális A serpenyő öntött alumíniumból készült. A 3 rétegű tapadásmentes felületének hála nem ragad le az étel. Minimális zsír is elegendő. a TURBO indukciós alja akár 35% energiát is megspórol, és lehetővé teszi a húsok, hús keverékek és egyéb specialitások egyenletes sütését. Az étel megőrzi eredeti ízét és szaftosságát. Értékelni fogja a levehető fogantyút, akasztólyukkal, mely lehetővé teszi, hogy a serpenyőt a sütőben is használhassa. A legfőbb előnye ennek a serpenyőnek az, hogy bármilyen tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is. A serpenyő mosható mosogatógépben is. A csomag tartalmaz egy rekeszt az egyszerű tároláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Öntött alumínium
  • 3 rétegű tapadásmentes felület
  • TURBO indukciós alj - mellyel akár 35%-os energia megtakarítás érhető el
  • Egyenletes hőelosztás
  • Levehető fogantyú, lyukkal a felakasztáshoz - lehet használni, hogy a kemencében 220 ° C-on
  • Bármilyen tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is
  • Mosogatógépben is mosható
  • A felület védő a tároláshoz szintén a csomag tartalma
  • nem tartalmaz: PFOA / Ólom / Kadmium
  • Környezetbarát

Méretek: 28 × 6 cm

Szín: Fekete - Gránit Gyémánt

TURBO indukciós aljzat

Ez a továbbfejlesztett TURBO indukciós aljzat képes magas hatásfokot elérni kevesebb energiával, és ennek köszönhetően ez a serpenyő sokkal hatékonyabbak és környezetbarátabbak, valamint rendkívül gazdaságosak. A legfongotsabb jellemzője az indukciós aljzatnak, hogy semmilyen étel sem fog odaégni. Egyenletesen osztja el a hőt, így segítve a szakácsot, hogy a tökéletes ételt készítse el.

Felület védő

A serpenyő öntött alumíniumból készült, rendkívül jó hőelvezetéssel. A felület védő, mely egy ingyenes tartozék, lehetővé teszi a serpenyő biztonságos tárolását. Tároláskor egysyzerűen egymásra helyezhetőek, bármilyen karcolás nélkül. A védőfelület természetesen felszolgálás közben is használható. Remekül szolgálnak alátétként is, így nem kerülnek égési nyomok az asztalra.

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  BERH075
Termékszám:  BH-1103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15