Oldal frissítése

BerlingerHaus Sada nožů santoku 4ks Velvet Chef šedá

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Sada nožů santoku 4ks Velvet Chef šedá

Ön vonzott valami változás? Mi indított felszerelés? One sor konyhai kések BerlingerHaus Velvet Chef ideális az Ön számára. A penge rozsdamentes acélból, lézerrel vágott, tökéletesen átgondolt fogantyú, amely lehetővé teszi, hogy használja a teljes hossza a penge, hogy szórakoztató a főzés. Sandoku kések alakjuk miatt és tapadásmentes elterjedt a konyhában.

A fő előnyök

  • Kés lézerrel vágott rozsdamentes acél
  • Antibakteriális felület, ami szintén elpusztítja vitaminok
  • Ergonomikus fogantyú a biztonságos vágás
  • Mosogatógépben

Kényelem, mint a fő

Kifinomult késpenge nem vállalnak különböző ételszag. Tökéletesen biztonságos fogást megvédi a lábujjak a sérülésektől. Hála a penge nyílásokkal, amelyek nem csak elegáns, hanem praktikus, akkor menj szeletelés vékony szeletekre vagy viszkózus élelmiszerek, mint a sajt, így könnyen, hogy meg kell növelni a kellékek.Konyhai kések eredményeként a kiváló minőségű anyagok mosogatógépben, így főzés után fizeti ki a gyermekek, hobbi vagy pihenni. 

specifikációk:

A készlet tartalma:
Santoku kés 17,5 cm
Santoku kés 12,5 cm
Santoku kés 9 cm
Santoku 7,5 cm

Szín kezeli:
szürke

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 4 db
Kód:  BERH246
Termékszám:  BH-2019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10