Oldal frissítése

BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Phantom Line Santoku késkészlet 3db

Azt szeretnéd, hogy a konyhád profin és modernül nézzen ki? A BerlingerHaus Phantom Line sorozatú kések ideálisak lesznek a számodra. A penge lézerrel élezett rozsdamentes acélból készül, egyedülálló alakja a nyél alakja segít kihasználni az vágófelület teljes hosszát. A Sandoku kések alakjuk és tapadásmentes felületük miatt elterjedtek a konyhákban.

Fő tulajdonságai

  • Lézerrel élezett rozsdamentes acél
  • Antibakteriális felület, ami nem károsítja a vitaminokat
  • Ergonomikus nyél a biztonságos vágásért
  • Mosogatógépben mosható

Legfőbb előnyei

A kések pengéje kifinomult technológiával készült, nem veszik át az intenzívebb ételek szagát. A nyél tökéletesen biztonságos fogása megvédi az ujjakat a sérülésektől. A pengén található barázdáknak köszönhetően a kés nem csak elegáns, de praktikus is, mivel nagyon vékonyra tudsz vele szeletelni olyan puha élelmiszereket is, mint a  sajt, így könnyen meglehet, hogy több ilyen késre is szükséged lesz. Ezek a konyhai kések kiváló minőségű anyagokból készülnek, aminek hála  mosogatógépben is moshatóak, így főzés után,  mosogatás helyett foglalkozhatsz a gyermekeddel, a hobbiddal vagy pihenhetsz egyet. 

Specifikációk:

A készlet tartalma:
Santoku kés 17,5 cm
Santoku kés 12,5 cm
Santoku kés 9 cm

Szín:
fekete

 

Paraméterek

Mennyiség

Darabszám a készletben 3 db
Kód:  BERH249
Termékszám:  BH-2024

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10