Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Berlinger Haus Forest Line 28 cm

3,4 17 értékelés
8 190 Ft

Berlinger Haus Forest Line 28 cm

Biztosra akarsz menni főzésnél? Akkor szerezd be a BerlingerHaus Forest Line serpenyőjét. Kezdőknek és profiknak egyaránt. A serpenyő szilárd, kovácsolt alumíniumból készült. Háromrétegű tapadásmentes felületének köszönhetően pedig az ételek sosem ragadnak majd oda. A turbó indukciós technológiával akár 35 százaléknyi energiát is megtakaríthat. Az ételek megőrzik természetes ízüket és szaftjukat. Ergonomikus, puha markolata garantálja, hogy a fogantyú soha ne forrósodjon fel. Nagy előnye még, hogy a serpenyő bármilyen tűzhelyhez használható – legyen szó elektromos, gáz, kerámia vagy indukciós megoldásról. Sőt, mosogatógépben is mosható és a tároláshoz egy polc is jár hozzá.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós kovácsolt alumíniumból
  • Háromrétegű tapadásmentes márvány felület
  • TURBO indukciós technológia - akár 35% energiamegtakarítás
  • Egyenletesen osztja el hő
  • Puha ergonomikus fogantyú - mindig hideg marad
  • Minden típusú tűzhelyhez - elektromos, gáz, kerámia és indukciós
  • Mosogatógépben is mosható
  • Védő felület tároláshoz
  • Nem tartalmaz: PFOA/ólom/kadmium
  • Környezetbarát

Méret: 28 x 5,5 cm

Szín: szürke / fa

TURBO indukciós technológia

Fejlett TURBO indukciós technológiájának hála, alacsony energiafelhasználás mellett is képes nagy hatékonyságot elérni. Így a serpenyő nem csak effektív, de környezetbarát és rendkívül gazdaságos is. A továbbfejlesztett indukciónak köszönhetően teljesítménye jobb, mint a hagyományos serpenyőké. Ráadásul az ételeket sem lehet vele úgy odaégetni, mint egy átlagos termékkel. Mivel a hőt képes egyenletesen eloszlatni, mindenkinek nagy segítségére lehet a tökéletes étel elkészítésében.

Védőfelület

A serpenyő kiváló hővezető képességgel rendelkező, kovácsolt alumíniumból készült. A felületvédő pedig, amely része a csomagnak, lehetővé teszi a serpenyők biztonságos tárolását. Így karcolás nélkül helyezheti egymásra konyhai segédeszközeit. A kiegészítőt ráadásul tálaláshoz is használhatja. A serpenyő alá helyezve alátétként megvédi az asztalt a forróságtól.

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
Serpenyő magassága 5,5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Márvány/gránit
Anyag Kovácsolt alumínium
Külső felület Márvány/gránit

Típus

Típus Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Kiegészítők Ergonomikus fogantyú, Csúszásgátló fogantyú
Kód:  BERH097
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BH-1193
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05