Oldal frissítése

BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus 28cm Carbon Metallic Line

Elegáns külsejével a mély BerlingerHaus Carbon Metallic Line serpenyő alapdarab lesz konyhájában. A serpenyő 3 réteges márvány, tapadásmentes felülettel és gyönyörű fémes külsővel rendelkezik. A turbó indukciós talp hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt, mindezt kevesebb energiafogyasztással. Az ergonomikus, lány kialakítású fogantyú és oldalfogantyúk nem érintkeznek közvetlenül az edénnyel, és még hosszan tartó főzés közben is hidegek maradnak. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy aserpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhatja, beleértve az indukciós főzőlapot is.

Legfontosabb jellemzők

  • Kovácsolt alumínium  fedővel
  • Márvány 3 réteg tapadásmentes bevonattal
  • Turbo indukciós talp, akár 35%-os energiamegtakarítással 
  • Ergonomikus fogantyú, mely nem melegszik fel
  • Nem tartalmaz PFOA, ólom és kadmium anyagokat
  • Alkalmas minden típusú tűzhelyhez és mosogatógépbe

Hatékony és egészséges főzés

A hőszigetelt fedél rozsdamentes acél fogantyúval és nyílással rendelkezik, hogy a gőz megfelelően távozhasson főzés közben, így segít a gyorsabb és még gazdaságosabb főzésben. Rendkívül fontos tulajdonsága, hogy nem tartalmaz PFOA, ólom és kadmium anyagokat és környezetbarát. A felhasznált anyagoknak köszönhetően alkalmas mosogatógépben való tisztításra, így nem kell aggódnia hogy kárt tesz a serpenyőben. A fogantyún egy fül van kialakítva, mellyel felakaszthatja a serpenyőt, hogy helyet takarítson meg más edényeknek.

Specifikációk:

Mérete:
28 × 7,5 cm

Anyaga:
kovácsolt alumínium, üveg

Fogantyú színe:
fémes szín

Paraméterek

Típus

Típus Mély
Kód:  BERH110
Termékszám:  BH-1238
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10