Oldal frissítése

BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Grill 26cm Quick Snap

A BerlingerHaus Quick Snap Line 3 réteges márvány, tapadásmentes felületű grill serpenyője amatőr és professzionális szakácsok körében egyaránt népszerű. A serpenyő öntött alumíniumból készült, mely rendkívül ellenálló a magasabb hőmérsékletre, így sütésre is használhatja a serpenyőt. Az új turbó indukciós talp hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt, mindezt alacsony energiafogyasztással.

Legfontosabb jellemzők

  • Grill serpenyő öntött alumíniumból
  • Márvány 3 réteg tapadásmentes bevonattal
  • Turbo indukciós talp akár 35%-os energiamegtakarítással 
  • Levehető fogantyúval
  • Nem tartalmaz PFOA, ólom és a kadmium anyagokat, környezetbarát
  • Alkalmas minden típusú sütőbe akár 220 ° C-on, illetve mosogatógépben tisztítható 

Egészséges főzés

Napjainkban az egészséges főzés és evés egyre divatosabb. Ha grill serpenyőben főz, az egészséges ételek érdekében elég minimális mennyiségű olajat felhasználnia. A serpenyő barázdáinak köszönhetően az edényben készült étel ízletesebb és a megsült húscsíkok a szabadban grillezés érzetét keltik. Emellett fontos, hogy a serpenyő nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat, környezetbarát, így jobb ízű ételeket élvezhet ebédre vagy vacsorára. A megmaradó szaftot és olajat öntse le könnyedén az oldalmélyedések segítségével. A felhasznált anyagoknak köszönhetően tisztítható mosogatógépben, így nem kell aggódnia, hogy kárt tesz a serpenyőben. A még kényelmesebb tárolásért távolítsa el a fogantyút, hogy még több helyet takarítson meg akár a mosogatógépben is.

Specifikációk:

Méretek:
26 × 26 × 4,5 cm

Anyaga:
öntött alumínium

Fogantyú színe:
fekete és piros

Paraméterek

Típus

Típus Grill
Kód:  BERH070
Termékszám:  BH-1008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15