Oldal frissítése

BerlingerHaus Granit Diamond Line Quick Snap 24 cm serpenyő

Kiegészítők a termékhez

BerlingerHaus Granit Diamond Line Quick Snap 24 cm serpenyő

Kiválóan előkészített ételeket szeretne? Szerezze be a BerlingerHaus Granit Diamond Line serpenyőt, amely tökéletes kezdők és a tapasztalt szakácsok számára is. A serpenyő öntött alumíniumból készült. Hála a 3 rétegű tapadásmentes felületnek, semmilyen étel nem ég oda. A sütéshez minimális zsír elegendő. A Turbo induktív talp segítségével akár 35% energiát takaríthat meg, és lehetővé teszi a hús és más ételek egyenlő sütését. Az étel megőrzi a természetes ízét. Értékelni fogja a levehető fogantyút egy lyukkal a felakasztáshoz, így sütőben is használhatja. A serpenyő előnye, hogy bármilyen típusú tűzhelyhez megfelelő - elektromos, gáz, kerámia és indukciós. Mosható mosogatógépben. A tartozék része egy felületvédő.

Legfontosabb jellemzők

  • Öntött alumínium
  • 3 rétegű márvány tapadásmentes felület
  • TURBO indukciós talp - akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Egyenletesen osztja el hőt
  • Levehető fogantyú és egy lyuk felakasztáshoz - sütőben használható 220 ° C-ig
  • Alkalmas bármilyen típusú tűzhelyhez - elektromos, gáz, kerámia és indukciós
  • Mosható mosogatógépben
  • Felületvédő a tároláshoz
  • PFOA / Ólom / Kadmium mentes
  • Környezetbarát

Méretek: 24 x 5 cm

Szín: Fekete - Granit Diamond

TURBO indukciós talp

Ez a továbbfejlesztett TURBO indukciós talp képes elérni a magas hatásfokot kevesebb energiával, és ezért ez a serpenyő energiatakarékos és környezetbarát, emellett rendkívül gazdaságos. Az új technológiának köszönhetően az induktív talp jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos serpenyők. Az indukciós talp legfontosabb jellemzője, hogy nem ég oda semmilyen étel. Egyenletesen elosztja a hőt és segítséget nyújt a szakácsoknak a tökéletes étel elkészítéséhez.

Felületvédő

A serpenyő kiváló öntött alumíniumból készült, amely nagyon jó hővezető. A felületvédő a tartozék része, lehetővé teszi a biztonságos tárolást. A serpenyőket egymásra helyezheti a felszín karcolása nélkül. A felületvédőt tálalásnál is használhatja. Alátétként használható, így elkerülheti a nem kívánt foltokat az asztalon.

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  BERH074
Termékszám:  BH-1102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15