Oldal frissítése

BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm

Biztos akarsz lenni benne, hogy jól fogod elkészíteni a palacsintát? Szerezz be egy BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütőt amit a kezdők és a tapasztalt szakácsok is használhatnak. A palacsintasütő anyaga rendkívül tartós préselt alumínium. Hála a három rétegű tapadásmentes felületnek nincs az a palacsinta, ami odaégne. A turbo induktív alj képes megtakarítani akár 35% energiát, és egyenletesen barnítja meg a palacsintát. Az megtartja természetes ízét és soha sem szárad ki. Értékelni fogod a puha tapintású ergonomikus nyelet - amin egy lyuk is található a felfüggesztéshez -, amely mindig hideg marad. Nagy előnye, hogy a serpenyő minden típusú tűzhelyen - elektromos, gáz, kerámia és indukcióson is használható és mosogatógépben mosható. A palacsintasütőhöz kapsz egy ingyenes felületvédőt a kíméletes tároláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós préselt alumínium
  • 3 rétegű tapadásmentes márvány felület 
  • TURBO indukciós alj - akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Egyenletesen osztja el hő
  • Puha tapintású ergonomikus fogantyú egy lyukkal a felakasztáshoz - mindig hideg marad
  • Alkalmas minden típusú főzőlapra - elektromos, gáz, vitro-kerámia és indukciósra is
  • Mosogatógépben mosható
  • Ingyenes felületvédő a kíméletes tároláshoz
  • PFOA / ólom / kadmium mentes
  • Környezetbarát

Méretek: 25 × 2 cm

Szín: szén-fém

TURBO indukciós alj

Ez a továbbfejlesztett TURBO indukciós alj képes magasabb hatásfokkal kevesebb energiát igényelni, ezért ezek a serpenyők energiatakarékosak, környezetbarátok, és rendkívül gazdaságosak. Az új induktív alj technológia jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos serpenyők. A legfontosabb tulajdonsága az indukciós aljnak az, hogy nem ég oda az étel. A serpenyőben egyenletesen oszlik el a hő és így segít szakácsoknak a tökéletes ételek elkészítésében.

Felületvédő

A préselt alumínium nagyon jó hővezető. Az ingyenes felületvédő biztosítja, hogy tároláskor az edények nem karcolják meg egymást. A tárolás alatt a felületvédőt az alsó edénybe lehet helyezni, így rátehető egy másik is. Felületvédőt hőálló alátétként is lehet használni a tálalásnál.

Kód:  BERH113
Termékszám:  BH-1250

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15