Oldal frissítése

BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es

A BerlingerHaus Carbon Metallic Line grillsütő elegáns designja garantáltan a konyha legjobb eszköze lesz. Hőálló fedéllel és rozsdamentes acélból készült grillfelülettel rendelkezik, a fedelen található gőzkibocsátó nyílás pedig gyorsabb és gazdaságosabb főzést tesz lehetővé. A grill serpenyőt 3 rétegű márvány tapadásmentes felület jellemzi, külseje gyönyörű metál színű. A turbó indukciós alj hatékonyan és egyenletesen oszlatja el a hőt, így csökkentve az energiafogyasztást. Ergonómikus, lágyított fogantyúk jellemzik, amelyek nem érintkeznek közvetlenül a serpenyőkkel, így még a hosszú főzési folyamat során is hidegek maradnak. Biztosan értékelni fogod, hogy a főzés bármilyen típusú tűzhelyen lehetséges, beleértve az indukciós főzőlapokat is.

A Carbon Metallic Line serpenyő előnyei

  • Kovácsolt alumínium grill serpenyő
  • 3 rétegű márvány tapadásmentes felület
  • Üveg fedél gőzkibocsátó nyílással
  • A turbó indukciós alj képes akár 35% energia megtakarítására
  • Ergonomikus fogantyú, amely nem melegszik át
  • Nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot
  • Alkalmas mindenfajta tűzhelyhez és mosogatógépben történő tisztításra is

Egészséges főzés grill serpenyővel

Napjainkban egyre népszerűbb az egészséges táplálkozás és az ételek egészséges elkészítése, tarts Te is a lépést a trendekkel! Ha grill serpenyőben készíted el az ételeket, csak minimális mennyiségű olajat kell használnod, így egészségesebb ételt készíthetsz. A serpenyőben készített étel még zamatosabb lesz, a barázdáknak köszönhetően pedig teljesen olyan érzést kelt majd az elkészült étel, mintha csak a szabadban grilleztél volna. Fontos megemlíteni továbbá, hogy a grillserpenyő nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot, és teljesen környezetbarát. Éppen ezért maximális kulináris élményt nyújt az ebédhez vagy a vacsorához. Az oldalán található mélyedés segítségével könnyedén kiöntheted belőle a maradék olajat vagy zsíradékot. Az anyaga alkalmas a mosogatógépben történő tisztításra, ezért nem szükséges aggódnod az esetleges sérülése miatt. A fogantyú akasztó lyukkal került kialakításra a helytakarékos tárolás érdekében. 
Szín:
fekete
 
Űrtartalom:
2,1 liter

Paraméterek

Típus

Típus Grill
Kód:  BERBCM101
Termékszám:  BH-1614
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20