Oldal frissítése

BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Carbon Metallic Line grill serpenyő 28 cm

Az elegáns designú BerlingerHaus Carbon Metallic Line egy remekmű a konyhában. A serpenyőnek 3 rétegű tapadásmentes márvány bevonata van, gyönyörű fémes külső festssel. A TURBO indukciós alj hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt és igy csökkenti az energiafogyasztást. A puha tapintású ergonomikus nyél, amely nem áll közvetlen kapcsolatban a serpenyővel, még hosszú főzés után is hideg marad. Örvendetes tény, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhatod.

Fő előnyei

  • Préselt alumínium grillezőedény
  • 3 tapadásmentes réteg márvány felülettel
  • TURBO indukciós alj, akár 35%-os energiamegtakarítás
  • Ergonomikus fogantyú, amely nem melegszik fel
  • PFOA, ólom és kadmium mentes
  • Mosogatógépben mosható és minden típusú tűzhelyre (beleértve az indukciósat is) alkalmas

Egészséges főzés

Ma egyre növekvő tendencia az egészséges főzés és evés, legyél te is trendkövető. A grill serpenyőben, csak egy minimális mennyiségű olajra vagy zsiradékra lesz szükséged, így egészségesebb ételeket készíthetsz. Hála a barázdáknak a serpenyőben készített étel ízletesebb maradt, a húson látható csíkok azt a benyomást keltik, mintha a szabadban grillezted volna. Alapvető dolog az is, hogy a serpenyő PFOA, ólom és kadmium mentes és környezetbarát. Ez az oka annak, hogy miért lesz jobb ízű az ebédre vagy vacsorára főzött étel. A maradék olajat vagy levet öntsd le kényelmesen az oldalán található alakú bemélyedés segítségével. A serpenyő anyaga alkalmas arra, hogy mosogatógépben tisztíthasd, úgyhogy ne aggódj, nem teszel kárt a serpenyőben. A fogantyú füle úgy lett kialakítva, hogy fel lehet akasztani és így takarékoskodhat a hellyel más edények javára.

Specifikációk:

Méretek:
28 × 28 × 4 cm

Anyaga:
préselt alumínium

Szín:
fémes karbon

 

Paraméterek

Típus

Típus Grill
Kód:  BERH112
Termékszám:  BH-1249

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05