Oldal frissítése

BerlingerHaus 26cm Gray Stone Touch Line szürke

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BerlingerHaus 26cm Gray Stone Touch Line szürke

Biztosra akar menni, hogy mennyei ételt készít? Szerezze be hozzá a BerlingerHaus Gray Stone Touch Line szürke serpenyőt, amely kezdő és tapasztalt séfek számára is tökéletes. A serpenyő anyaga rendkívül ellenálló a kovácsolt alumíniumnak köszönhetően. A három rétegű, tapadásmentes felület biztosítja, hogy semmilyen étel ne égjen le a serpenyőben. Az új indukciós sütőfelületnek köszönhetően akár 35%-os energiamegtakarítás érhető el, továbbá hozzásegít, hogy egyenletesen süljön át a hús, a hús körettel, és minden más specialitás is. Az étel megőrzi benne természetes ízét és nedvességtartalmát. Értékelni fogja az ergonomikus kialakítású nyelet és a rajta lévő lyuk segítségével könnyen fel is tudja akasztani. A nyél tűzálló szilikon bevonata miatt a serpenyő sütőben 220° C-ig használható. A serpenyő előnye, hogy minden típusú tűzhelyen használható, legyen az elektromos, gáz, kerámia vagy indukciós tűzhely. Könnyen elmosható a mosogatógépben. A csomagban egy felületvédő található a tárolás megkönnyítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós kovácsolt alumínium + rozsdamentes acél  nyél
  • 3 rétegű tapadásmentes márvány felület
  • új indukciós sütőfelület - akár 35%-os energiamegtakarítás
  • egyenletesen oszlatja el a hőt
  • ergonómikus nyél, tűzálló szilikon bevonattal alkalmassá teszi a sütőben való használatra 220° C-ig
  • minden típusú tűzhelyen használható - elektromos, gáz, kerámia és indukciós
  • mosogatógépbe mosható
  • plusz felületvédőt adunk hozzá az egyszerű tárolásért
  • nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot
  • környezetbarát termék

Méret: 26 x 4,8 cm-es

Szín: Szürke - Gray Stone Touch

Sütőben való használatra alkalmas

Hála a nyél tűzálló szilikon bevonatának, a serpenyővel az ételeket kényelmesen elkészítheti a sütőben is 220° C-ig. A nyél ergonomikus kialakítású, ezért kényelmesen belesimul a kezébe.

Felületvédő

A kovácsolt alumíniumból készült serpenyő nagyon jó hővezető. Az ajándékba hozzáadott felületvédő lehetővé teszi a biztonságos tárolását. Tárolás közben egymásra helyezheti vele őket, anélkül, hogy a sütőfelületeik megkarcolódnának. Ezt a felületvédőt tálaláshoz is bátran használhatja. Alátétként letéve elkerülheti vele az égésnyomokat az asztalon.

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  BERH082
Termékszám:  BH-1147

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15