Oldal frissítése

Bergner RB-4173

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner RB-4173

Ne fáradj többé a hagyma, fokhagyma vagy egyéb fűszerek aprításával főzés közben! Miért is vesztegetnéd ilyesmivel az időt, amikor itt a tökéletes megoldás erre a problémára: egy műanyag mini szeletelő a Bergner műhelyéből. A zárható fedélnek hála az eszköz használata nagyon biztonságos, így garantáltan a kedvenc segítőtársad lesz majd a konyhában. 

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül biztonságos
  • Könnyen kezelhető
  • Különféle élelmiszerek aprítására alkalmas
  • Anyaga: műanyag
  • Méretek: magasság: 12 cm, szélesség 10 cm

Egy hasznos segítőtárs rendkívül kedvező áron

A termék ára nagyon kedvező, és ez az eszköz bármikor jól jöhet a konyhában. Tartós ABS műanyagból készült, és használata is gyerekjáték. Elsősorban különféle zöldségek aprítására tervezték. És egy további jó hír, hogy mosogatógépben is mosható.

 

Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Fajta

Fajta Vágó
Kód:  BERAC075
Termékszám:  RB-4173

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10