Oldal frissítése

Bergner RB-3920

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner RB-3920

Az egyik vezető konyhafelszerelés gyártó, a Bergner többfunkciós üvegnyitója praktikus minden háztartásban. Kifinomult szerkezetének köszönhetően bármilyen palackot könnyen és gyorsan kinyithatsz. Például a borosüveg kinyitása ilyen egyszerű: először a nyitó nyakán található beépített élek segítségével könnyedén levágja a parafadugót borító fóliát. Majd a dugóhúzóval távolítsd el a dugót egy egyszerű csavaró mozdulattal. Az üvegnyitó felső részén található dugóval helyettesítheted az eltávolított parafadugót. Akkor használhatod, ha a már felnyitott borosüveget vissza szeretnéd zárni. Ezután, ha a palack véletlenül megbillen, nem folyik ki az ital, és a hűtőbe is beteheted későbbi fogyasztásra.

Legfontosabb jellemzői

  • Többfunkciós rendszer, amely minden parafadugóval lezárt palack kinyitását lehetővé teszi
  • Kompakt méret
  • Könnyedén távolítsd el a fóliát, húzd ki a parafadugót, majd zárd vissza a palackot
  • Modern és kifinomult fekete design

Egyedi design

Első ránézésre megnyerő a többfunkciós üvegnyitó modern és kifinomult stílusa, nemesacél részekkel díszített fekete felülete. Kiváló minőségű, kemény és tartós horganyzott anyagból készült. Egyik nagy előnye kompakt mérete, így könnyen kezelhető és kevesebb felesleges helyet foglal el.

Kód:  BERAC070
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  RB-3920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20