Oldal frissítése

Bergner PAULA RB-1151-RD

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner PAULA RB-1151-RD

A minőségi Bergner serpenyővel könnyedén készíthetsz ízletes ételeket minden alkalomra. Kialakításának köszönhetően elsősorban palacsinta vagy tojás sütésére alkalmas. Kerámia felülete megkönnyíti a konyhai munkát, és emellett kiválóan ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

 

Fő jellemzők

  • Palacsinta- és tojássütő serpenyő minőségi préselt alumíniumból
  • A kerámia bevonat ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek
  • A piros és fehér szín kombinációja remek kiegészítője lesz a tűzhelynek
  • Méretek: 41,5 x 25 x 3 cm

 

Rendkívül ellenálló kerámia bevonat

Az alumínium palacsinta- és tojássütő serpenyőt kiváló minőségű, világos színű kerámia bevonat borítja, amely számos jobb tulajdonsággal rendelkezik, mint a hagyományos tapadásmentes felület. Ennek köszönhetően az étel nem ég le, továbbá biztosítja, hogy ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek. Ha túlmelegszik, a serpenyőből nem szabadulnak fel káros anyagok.

 

A legjobb segítő palacsinta és tojás készítésére

A Bergner serpenyő a legjobb asszisztens a különböző ételek elkészítésére. Alakja elsősorban finom palacsinta vagy tojás készítésére teszi alkalmassá, amely kiváló reggeli vagy köret lehet a főétel mellé. A piros és a fehér színek kombinációjában elérhető, így remekül mutat majd a tűzhelyeden. Elég magas pereme van, amely megakadályozza a tészta kicsordulását és a konyha beszennyeződését.

 

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 25 cm

Felszín

Belső felület Kerámia

Típus

Típus Palacsintasütő
Kód:  BERNP012
Termékszám:  RB-1151-RD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05