Oldal frissítése

Bergner MINI kukta 6 literes

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner MINI kukta 6 literes

A Bergner MINI hat literes kukta nélkülözhetetlen segítőtárssá válik a konyhában. Kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan rozsdamentes acélból készült. Az edény nyomásszeleppel és biztonsági zárral segíti a konyhai balesetek megelőzését. A műanyag fogantyúk gondoskodnak a forró edény könnyű kezeléséről és fogásáról. A kukta három rétegű alja a lehető legtöbb energiát takarítja meg. Az edény átmérője 22 centiméter.

A Bergner MINI CS-2503 kukta fő jellemzői

  • Minőségi Bergner MINI kukta 
  • Modern fényes, rozsdamentes acélból készült edényfelület
  • Egyszerű és biztonságos szállítás a műanyag fogantyúnak köszönhetően
  • A kukta térfogata 6 liter, átmérője 22 centiméter
  • Alkalmas minden típusú tűzhelyhez és indukciós főzőlaphoz

Hosszú távú segítőtárs minden háztartásban

Kiváló minőségű anyagának és könnyen cserélhető szilikon tömítésének köszönhetően a kukta igazán hosszú ideig nyújthat  segítséget a konyhában. Az edény megfelelő működése és biztonsága érdekében célszerű időnként kicserélni a tömítést. A cserepéldányt könnyen beszerezheted, illetve maga a kicserélés is rendkívül könnyű és gyors. A Bergner edény egyáltalán nem akadályozza a konyha átalakítását, ugyanis a kukta minden típusú tűzhelyhez és indukciós főzőlaphoz alkalmas.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  BERRE035
Termékszám:  CS-2503

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10