Oldal frissítése

Bergner MASTERPRO BGMP-3255

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner MASTERPRO BGMP-3255

Minőségi, tapadásmentes serpenyőt keres kedvenc ételei indukciós főzőlapon való kényelmes elkészítése érdekében? Válassza a Bergner által forgalmazott MASTERPRO professzionális alumínium serpenyőt, amely egészséges főzési élményt biztosít - minimlis zsiradék felhasználásával. Magas minőségű, tapadásmentes felülete könnyű tisztítást és karbantartást garantál. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyen tárolható annélkül, hogy sok helyet foglalna konyhájában. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű teflon serpenyő az egészséges főzés és a könnyű karbantartásért
  • Ötrétegű, teljes indukciós alj
  • Speciális felülete rendkívül tartós, és megakadályozza a serpenyő elhasználását 
  • Praktikus szilikon markolat
  • Kompakt méretek, magasabb szélek

Praktikusság, tartósság, és ekeftivitást hangúlyozva

Az alumínium serpenyő 14 cm átméróvel, valamint magas, 3,5 cm szélekkel van ellátva, amik kényelmes főzési élményt biztosítanak annélkül, hogy nagy kosz keletkezne főzőlapján. Speciális felületének köszönhetően nagyon ellenálló, meggátolja a serpenyő fokozatos elhasználását. Ennek köszönhetően nem veszít formájából, és mindennapos használat után is újnak fog látszani. Előnyei közé sorolható még az ötrétegű alj is, amely egyenletesen vezeti a hőt, ezzel tökéletes főzési eredményt garantálva. Ez a praktikus serpenyő masszív szilikon markolattal is rendelkezik, rozsdamentes acél fogantyúval, a maximálisan kényelmes használhatóságért. 

 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  BERNP009
Termékszám:  BGMP-3255

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10