Oldal frissítése

Bergner DELI RB-1024-BK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bergner DELI RB-1024-BK

Minőségi tapadásmentes serpenyőt keresel finom és puha palacsinták egyszerű elkészítéséhez? Válaszd a speciálisan kialakított, márványos felületű serpenyőt palacsinta sütésére a Bergner vezető gyártótól. Egyedi és rendkívül ellenálló tapadásmentes felületének köszönhetően nagyon kevés zsiradékkal is főzhetsz. Az innovatív, márványos felülete biztosítja a nagyon kényelmes karbantartást és a könnyű tisztítást is.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű teflon serpenyő az egészséges főzésért és az egyszerű karbantartásért
  • Minden típusú melegítéshez
  • Speciális kerámia felület
  • Praktikus és ergonomikus kialakítású nyél

A hangsúly a minőségen és a hatékonyságon

Az alumínium serpenyő átmérője 25 cm, és a pereme magassága 2 cm, amelyek biztosítják a kényelmes és hatékony főzést. Különleges anyaga hihetetlenül ellenállóvá teszi és megakadályozza a fokozatos elhasználódást. Ennek köszönhetően megtartja az alakját, és még gyakori használat mellett is újnak fog látszani. Egyik előnye az egyedi fenék, amely egységes oszlatja el a hőt és lehetővé teszi a mindig tökéletes eredményt a kiváló palacsinták sütésekor.

Alkalmas 4féle melegítéshez

A DELI sorozat innovatív serpenyőjét úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes tűzhelytípusnak. Nyugodtan használhatod gáztűzhelyen, sütőben, kerámia- és indukciós főzőlapon. A praktikus konyhai felszerelésnek a maximálisan kényelmes használatért robusztus és ergonomikusan kialakított műanyag nyele van.

További jellemzők:
Méretek:
24,5 × 41 × 2 cm
Színváltozat:
fekete

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 25 cm

Típus

Típus Palacsintasütő

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Sütésálló
Kód:  BERNP009a
Termékszám:  RB-1024-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20