Oldal frissítése

BERG Choppy

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BERG Choppy

A chopperek legkisebb rajongói ezzel az eredeti háromkerekűvel úgy furikázhatnak, akár a felnőttek. A tricikli pedálja minőségi acélból készült, továbbá lengőtengellyel rendelkezik, amely megfelelő stabilitást biztosít egyenetlen terepen is. Stílusos nyergének és funkcionális pedáljainak köszönhetően a gyermekek pontosan úgy fogják magukat érezni, mintha egy igazi motorkerékpáron ülnének. Ösztönözze gyermekét arra, hogy több időt töltsön a friss levegőn, és bíztassa az egészséges testmozgásra ezzel a remek kis járművel! A triciklivel minden gyermeknek rengeteg mókában és szórakozásban lehet része.

Fő sajátosságok


  • Minőségi és ellenálló acél szerkezet
  • A nyereg három különböző pozícióba állítható be
  • Biztonságos használat a stabilitást biztosító lengőtengelynek köszönhetően
  • BFR rendszer és pedálos fékrendszer
  • A valódi motorkerékpár vezetését imitálja, zaj nélkül

Pont, mint a valódi

A triciklit BFR rendszerrel látták el, amely egyaránt lehetővé teszi az előre- és hátramenetet. A pedál hátranyomásával a jármű lefékez. A tricikli irányítása rendkívül egyszerű, továbbá kényelmes menetet biztosít - stabilitásáról a lengőtengely gondoskodik, míg a tökéletes kényelemért a három pozícióba állítható nyereg és a golyóscsapágyak felelnek, melyeknek köszönhetően a tricikli szinte teljesen hangtalan. Szilárd acélszerkezete ellenálló a kisebb ütésekkel és rázkódásokkal szemben.

Ajánlott korosztály:
3-8 év

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa10843
Termékszám:  8715839052428
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20