Oldal frissítése

BERG Buzzy Yellow

BERG Buzzy Yellow

Most már a legkisebbek is igazi, felnőtt sofőrnek érezhetik magukat. A pedálos BERG Buzzy Yellow négykerekű kis járgány minőségi acél vázának és ellenálló szerkezetének köszönhetően a gyermekeknek igazi vezetési élményben lehet részük, továbbá a kis jármű tökéletesen biztonságos és egyben kényelmes is. Pedálja rendkívül könnyen kezelhető, valamint kis tömegének köszönhetően könnyen szállítható, akár kézben is.

Fő sajátosságok

  • Egészséges mozgásra ösztönzi a gyermekeket
  • Kiváló minőség és ellenállóság
  • Állítható magasságú ülés és kormány
  • A triciklikkel szemben jóval nagyobb stabilitást biztosít
  • Biztonságos és kényelmes vezetése remek szórakozást nyújt minden gyermeknek

Maximális stabilitás

A remekbeszabott pedál mozgásra ösztönzi a gyermekeket, amelyet ezzel a vagány kis négykerekűvel minden lurkó élvezni fog. A klasszikus triciklikkel összehasonlítva jóval nagyobb stabilitást nyújt, így alkalmas a legkisebbeknek is. Emellett a jármű első osztályú acélból készült, amely ellenáll a kisebb ütéseknek és rázkódásnak. Műanyag kerekei szintén rendkívül ellenállóak. A gyerekek akár maguk is könnyedén beállíthatják a kormány és az ülés magasságát, így a "vezetés" mindig maximálisan kényelmes lesz.

Ajánlott korosztály:
2-5 év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  HRAa10840
Termékszám:  8715839047585
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20