Oldal frissítése

BEPER VE400A narancs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEPER VE400A narancs

Édesíti a forró nyári napok praktikus asztali ventilátor. Köszönhetően a kompakt méret és a gyakorlati töltési rendszer egyszerűen áthelyezheti. A pengék anyaga lágy hab anyagból, amely biztosítja a csendes működés, valamint megvédik az ujjait. A ventilátor áll rendelkezésre több színben, ami kombinálva fehér létrehoz egy nagyon vonzó és modern design. 

legfontosabb jellemzői

  • 500 rpm
  • könnyen hordozható
  • Powered USB-porton vagy AA elem
  • karcsú kialakítás

Praktikus villamosenergia-rendszer

Ez a ventilátor tökéletes méretű hordozható. Akár munka a nappaliban, az irodában, vagy a kertben, akkor lehet, hogy mindig veled. A töltés USB csatlakozón keresztül. Tehát szükség van egy laptop vagy a számítógép, és a ventilátor. Ha semmi nem, használjon két AA elem és a ventilátor működik újra.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 5 W
Sebességfokozat 1
Lapátok átmérője 10 cm

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  BEPTV013
Termékszám:  BEP-VE400A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10