Oldal frissítése

Beper 70420

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beper 70420

A Beper 70420 párátlanító egy nagyszerű eszköz, mely minden háztartásban gyorsan és hatékonyan távolítja el felesleges nedvességet a levegőből, megakadályozva így az emberi egészségre káros gombák elszaporodását. A készülék tehát egészséges környezetet biztosít. Élvezze Ön is a szoba friss légkörét! A párátlanító teljesítménye akár 600 ml víz összegyűjtésére képes naponta. Modern és kompakt kialakítása már önmagában szemet gyönyörködtető, mely a belső terek természetes részévé válhat anélkül, hogy rontaná az összképét.

Legfőbb előnyei

  • A levegő felesleges nedvességének gyors és hatékony megszüntetése
  • Kivehető víztartály
  • Automatikus kikapcsolás
  • Vízszint jelző
  • Csúszásmentes gumi lábak
  • Cserélhető tápkábel

Rendkívüli jellemzők és kényelmi funkciók

A párátlanítót egy levehető víztartállyal látták el, melynek kapacitása 2 liter. Hatalmas előnyei közé a biztonságtechnikai automatikus kikapcsolás funkció tartozik. Természetesen egy vízszint jelző is helyet kapott az eszközön, mely a víztartály telítettségéről tájékoztat. A nagyobb biztonság érdekében pedig gumi csúszásgátló lábakkal és levehető kábellel látták el a párátlanítót.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 0,6 l/nap
Tartály térfogata 2 l

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás
Kód:  BEPVZ002
Termékszám:  70420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05