Oldal frissítése

BEPER 100 arancione

2,0 2 értékelés
22 390 Ft

BEPER 100 arancione

Töltse a tikkasztó nyári napok, köszönhetően a friss szellő a ventilátor Beper. Rack változat állítható magasságú számos lehetőséget biztosít a használata. Akár a szárazföldön vagy a asztalon, akkor mindig a magasság beállításához. Erőteljes motor három állítható fokozat biztosítja mindig az intenzitás amire szüksége van. Létrehozhat egy enyhe szellő, hogy egy pihentető alvás, vagy a megfelelő tervezet gyorsan szellőztetni. Kiváló kiegészítője az oszcilláció funkció, amely lehetővé teszi a ventilátor egy nagyobb felületének. Van is egy fém burkolat, hogy megakadályozzák a kapcsolatot a propeller.

legfontosabb jellemzői

  • A jó design
  • Védelmi háló fém rács
  • 3 teljesítményszint
  • oszcillációk

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 45 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Állítható magasság

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Fekete, Narancssárga

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  BEPTV009
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VE100A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20