Oldal frissítése

BeoPlay A6 Fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BeoPlay A6 Fehér

Bluetooth hangszóró célja, hogy kapsz egy tökéletesen játszott hangot. Mindegy, hogy a kimondott szó, hangszeres kompozíciók, tárolt zeneszámok minden műfajban, mindig hangzik teljesen és tökéletesen tiszta. Ez az egyedi kialakítás segít a hangszóró és a vetítési szöget öt nagy teljesítményű hangszórók.

BeoPlay öt hangszóróból négy hangszóróval, az első és egyetlen szélessávú hangszóró hátrafelé. Ez maximalizálja a terjedését surround hangzás. Egy másik előny az, hogy minden egyes hangszóró saját digitális erősítővel.

A fő előnyök

  • öt csatornás hangsugárzó külön D osztályú erősítő
  • csatlakoztassa és patak felett WiFi, AirPlay, DLNA és Bluetooth 4.0
  • technológia támogatása BeoLink Multiroom
  • három lehetőség - Fal, ingyenes, Corner
  • érintőképernyős vezérlés
  • nagy hang teljesítmény, garantált Bang & Olufsen

Kiváló hang és egyszerű kezelhetőség

Hangszóró technológiáját használja BeoLink Multiroom, amelyet aztán játszott a különböző szobákban vagy más zenét is játszani a dallamot az egész házat.BeoPlay hangszóró lehetővé teszi, hogy zenét hallgatni keresztül AirPlay, DLNA és Bluetooth 4.0. Ön is használja hozzáférést a streaming szolgáltatások, mint például. Spotify, Deezer, és TuneIn internetes rádió. A szoftver kompatibilis szinte az összes szolgáltatást.

Touch vezérlés nagyon egyszerű. Csak érintse meg vagy csúsztassa az ujját az érintőképernyős felületen, amely egyértelműen kapcsolódik a felső oldalon. Természetesen azt is értékelik a magas minőséget képviselnek a szövet huzattal megkülönböztető design, amely nem gátolják a hangok. Hangszóró lehet helyezni a földre, az asztalon, vagy akár csatolja a falra. Csatlakoztassa az Ön audio készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül, és élvezze a kiváló minőségű, torzításmentes audio teljesítményt, amikor akarnak.

hangszórók

2 x 60 W mélynyomó átmérőjű 5.5 "
1 × 60 W szélessávú hangszóró átmérője 1,5 "
2 × 30 W magassugárzó átmérőjű 3/4 "

Kód:  BEO002x
Termékszám:  1200268
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10