Oldal frissítése

BeoPlay A2 Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay A2 Blue

A jól megtervezett, hordozható Bluetooth hangszóró 360 fokban True Sound hangrendszer, sötétkék színű. Jellemzője masszív építési terület. A test anyaga alumínium, így garantált a kisebb súly. A felső oldalán van egy vastag bőr szíjjal szállítására és lóg. A hangfalak beépített Li-ion akkumulátor tart akár 24 órán keresztül.

legfontosabb jellemzői

  • két 30 wattos hangszóró
  • támogatja a Bluetooth 4.0
  • minőségű alumínium kivitelben
  • a lehetőségét, felfüggesztés
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Jó hangminőség

A hangminőség után hat meghajtók. Mindkét oldalán a hangszóró egyik 0,75 "-es magassugárzó, 3" -es mélynyomó és egy passzív mélynyomó. Minden garantálja a kiváló minőségű hang torzítás nélkül még nagy hangerővel.

Igaz Sound funkció biztosítja, hogy hallani fogja ugyanazt a hangot, hogy te vagy a hangszórók forgatták bármely oldalról. Csak feküdt a berendezés és a körülötte mindenki élvezheti a zenét is, és egyenletesen, és a tökéletes minőséget. 

összekapcsolhatóság

Hallgatni a kedvenc zenéje? Eszközök csatlakoztathatók több szempontból is. Ezek közül az egyik a Bluetooth 4.0, amelyen keresztül lehet csatlakozni akár 8 készülék. A hangszóró is fel van szerelve egy Line-In bemenet (3,5 mm-es jack) az MP3 lejátszó. Különlegessége az USB-csatlakozó, amely töltheti mobiltelefon, miközben zenét hallgat.

tartozékok:

bőrszíj, töltő, használati utasítás

Kód:  BEO001e
Termékszám:  1290980
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10