Oldal frissítése

BeoPlay A1 Aloe

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeoPlay A1 Aloe

Bluetooth hangszóró egyedülálló 360°-os konstrukcióval

A BeoPlay A1 Aloe vezeték nélküli hangszóró kompakt teste gazdag és erőteljes hangzást rejteget magában, amely a különleges 360°-os kialakításnak köszönhetően minden irányban terjed. Fényűző megjelenéséről Cecilie Manz tervezőnő gondoskodott, aki a csúcsminőségű hangteljesítmény és a maximális praktikusság tökéletes kombinációjára törekedett. Tartós designja és hosszú akkumulátor élettartama teszik ezen hangszórót tökéletes társsá mind a kalandokkal teli, mind a kényelmes utazásra.


Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méret
  • Elegáns lekerekített design, matt zöld színben
  • Vezeték nélküli Bluetooth 4.2 kapcsolat
  • 3.5mm Audio Jack
  • Gyorstöltés USB-C-en keresztül
  • Praktikus bőr zsinór a kézre való akasztáshoz
  • Akkumulátor 24 órás üzemidővel
  • Ellenáll az ütésnek
  • Beépített mikrofon, 360° lefedettséggel

Jobb hang, több basszus

A BeoPlay A1 Aloe hangszóró új alumínium mélynyomóval, erős mágneses rendszerrel és erősítővel rendelkezik, amely alacsony frekvencián is biztosítani tudja a részletgazdag mély hangzást. A 2 × 140 W teljesítménnyel rendelkező két hangszóró gondoskodik az erőteljes hangzásról, amely gond nélkül betölti a nagyobb helyiséget is.


A BeoPlay A1 Aloe meglep hosszú üzemidejével

Az akkumulátor üzemideje hihetetlen 24 óra, ami jó adag energiát jelent a hétvégi zenehallgatáshoz. Az intelligens USB-C töltési rendszer a BeoPlay A1 Aloe hangszóró töltési sebességét is a töltő kapacitásához igazítja.


Hangosan és tisztán hallak

A beépített mikrofon egyedülálló 360°-os konstrukciójával kiváló hangminőséget biztosít a telefonbeszélgetésnél. A BeoPlay A1 Aloe hangszóró lehetővé teszi az Apple Siri és a Google Now hangparancsainak aktiválását egyetlen gombnyomással.


Masszív design

Az elegáns lekerekített alumínium rács és a kettős polimer membrán maximális védelmet nyújtanak a belső alkatrészeknek. A BeoPlay A1 Aloe csepp- és porálló, tehát nyugodtan magaddal viheted a természetbe és élvezheted a különleges pillanatokat.


Kód:  BEO001g5
Termékszám:  1297888

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20