Oldal frissítése

BENQ Zowie G-SR

4,8 44 értékelés
16 890 Ft

BENQ Zowie G-SR

Az Exkluzív Zowie BenQ egérpad ötvözi a modern technológiát és precíziós feldolgozást magában, amelyek a világ legjobb professzionális játékosainak igenyeivel is találkozik és így hozza el neked a földöntúli játékélményt. Az egéralátét ala gumírozott, így nem csúszik el az asztal felületén még a hirtelen mozdulatok közben sem. Azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik profi szinten maximális pontossággal kívánnak játszani. Kellemes , puha anyaga alátámasztást nyújt a csuklónak, elegáns kivitlezése növeli a szoba tekintélyét. Használata mindenki számára ideális.

Öt érv, hogy megvedd

  • Kényelmes siklás az optikai és lézeres egereknek
  • Csúszásmentes gumialj
  • Ergonómia és csuklótámasz
  • Levarrott szélek a hosszabb élettartamért
  • Reprezentatív kialakítása illeszkedik minden helyiségbe

Elegáns kialakítás és tartósság

Nem kell félni attól, hogy a feszült játék közben elmozdul az alátét. Gumírozott alja kiváló tapadást biztosít, nem történhet véletlen megcsúszás. A külső stabilitásért a gyártők úgy gondolták, hogy a levart szélekkel nemcsk az esztétikai minőséget javítják, de tartósabbá és válik az egérpad. 

Kényeztesse magát

A kiváló minőségű szövetfelület növeli az egér pontosságát és csökkenti válaszidejét. Tökéletes kidolgozása kiválós precizítást és gyorsaságot garantál. A használt anyag növeli az ergonómiát, és kényelmes alátámasztást nyújt a csuklónak még hosszas használat közben is.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 48 cm
Magasság 0,35 cm
Mélység 40 cm

Típus

Felhasználási mód Gamer

Tulajdonságok

Anyag Gumi

Szín

Szín Fekete
Kód:  ZW101a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9H.N0WFQ.A2E

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15