Oldal frissítése

BenQ TH683

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH683

A BenQ TH683 DLP projektor elegáns fehér színben lenyűgöző képminőséget produkál. Támogatja az 1920 x 1080 felbontást, amely a 3200 ANSI lumen fényerővel és a javított 10000 : 1 kontrasztaránnyal kombinálva éles és jól olvasható képminőséget produkál üzleti prezentációknál, de egy labdarúgó-mérkőzés vagy egy egész estés játékfilm nézése közben is.

Lamp Save módban a lámpa élettartama 7000 óra. Rendelkezésre áll a SmartEco energiatakarékos, és az Economic üzemmód, valamint 3D-s vetítésre is van lehetőség.
Gazdag csatlakoztatási lehetőségt kínál, úgy mint a D-Sub, HDMI, HDMI MHL 2.0, vagy USB és miniUSB.


Rövid vetítési távolság

Még olyan helyiségben is élvezheted a 2,5 méteres képátlót, ahol nem lehetséges a kivetítőt nagy távolságban elhelyezni. A BenQ TH683 képes elővarázsolni ilyen képátlót mindössze 2,6 méteres távolságban.

rövid vetítési

Kiemelkedő élesség és valósághű színek már évek óta

A BenQ a világ egyik vezető DLP projektor gyártója kifogástalan képminőséget kínál, amit hosszú éveken át élvezhetsz. A BenQ projektorok számos díjat kaptak már a Digital Light Processing technológia területén a Texas Instruments-től, valamint a szabadalmaztatott BrilliantColor™ technológia és a szűrők nélküli működés a majdnem zárt szerkezetben, biztosítja a következőket:

  • Kivételes képminőség
  • Nagyon jó élesség, kiváló olvashatóság
  • Élénk, valósághű színek

A szignál megszűnésének észlelése

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba miután a projektor több mint három perce működött anélkül, hogy bemeneti jel érkezett volna. Mindez a szükségtelen energiapazarlás elkerülése végett történik, valamint meghosszabbítja a lámpa élettartamát.


Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ SmartEco technológával jóval kevesebb a karbantartási költség a fényerő csökkenése nélkül, kiváló a képminőség és az optimalizált lámpa-élettartam tökélyre viszi mindazt, ami egy DLP projektortól elvárható. Ezzel a különleges újítással akár 70%-os az energia-fogyasztás csökkenése és alacsonyabbak a karbantartási költségek a dinamikus energia-megtakarítás területén, ugyanakkor rendkívül magas színvonalú és élénk képekkel leszel gazdagabb.

Technologie SmartEco

až 7000 hodin provozu

LampSave mód

A projektor lámpájának cseréje a projektor teljes működési költségének a legnagyobb részét teszi ki. A LampSave mód a képek világossága szerint dinamikusan állítja be a lámpa fényerejét, így jelentősen, 50%-kal megnöveli a lámpa élettartamát! A lámpacsere gyakorisága is csökken 50%-al, ezzel a karbantartási költségek is csökkennek.


Teljesítmény készenléti állapotban 0,5 W

A TH683 modell ha nem dolgozik, minimális, 0,5 W-os energiát fogyaszt (készenlétben), ezzel eléri azt a követelményt, ami a régebbi modelleknél még nagyon nagy kihívás volt. Ez a technológiai előrelépés az energiatakarékosság területén szintén segít meghosszabbítani a projektor lámpájának élettartamát és csökkenti a villamosenergia-költségeket.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Méretarányok 16:9
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,5 m
Maximális vetítési távolság 4,58 m
Minimális képátló 152,4 cm (60 ")
Maximális képátló 457,2 cm (180 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 500 óra (145,83 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 000 óra (291,67 nap)
Zajszint 34 dB

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Komponens
További bemenetek/kimenetek USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 34,62 cm
Magasság 10,17 cm
Mélység 21,48 cm
Tömeg 4,9 kg
Kód:  WX409b9
Termékszám:  9H.JED77.33E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15