Oldal frissítése

BenQ TH670s Football Edition

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH670s Football Edition

DLP projektor BenQ TH670s jelentése csodálatos kép paramétereket. Támogatja a natív felbontása 1920 x 1080, amely kombinálva a fényereje 3000 ANSI lumen és kontrasztanyagos 10000: 1 kontrasztarány éles és olvasható képet minden film, sport, átviteli vagy bemutató.
Különleges futball mód beállítja a kép még nagyobb élmény a mérkőzést. Élvezheti a sport, mint még soha.
Hála Lamp Save Mode kínálja lámpa élettartama akár 10.000 óra. Technology Smartec por energiatakarékos üzemmód Eco Blank és lehetővé vetülete Blu-ray 3D.
Beépített 10 W-os hangszóró tökéletesen alkalmas a bemutató vagy film éjszaka. Automatikus trapézkorrekció felhasználóbarát menü és a képesség, hogy töltse fel a mobiltelefon az USB projektor BenQ teszi TH670s az ideális társ.
Nagyvonalú csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub és HDMI.


Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorok, kínál kifogástalan képminőséget élvezhet évek óta. BenQ ahonnan számos díjat a Digital Light Processing technológia a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológia és BrilliantColor teljesítmény szűrők nélkül szinte zárt konstrukció, amely szerint:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színek
BenQ FootballMode

Exkluzív futball mód

A különlegessége ennek a modellnek a futball kép üzemmódban. Lehet kombinálni pontos színeket a digitális képjavító érdekében ultra-realisztikus bőrszín és a buja zöld fű. Ezen eredmény, akkor élvezni fogja a nagyon élénk és részletes látvány kedvenc játékok a nagy képernyőn.

Full HD 1080P

Tekintse meg a Full-HD tartalmat kristálytiszta 1080p és Blu-ray, a videojátékok és a HD adások kiváló minőségű, nagy kontraszt csökkentése nélkül a felbontás vagy kompressziós.

nagy fényerejű

Nagy fényerejű projektor 3000 lumen követhetôek viszonylag világos környezetben, vagy akár olyan helyen, ahol a villanyt. Ideális otthoni szórakoztató, mert lehetővé teszi, hogy néz sportesemények és filmek együtt a családjával és élvezze az izgalmas pillanatokat velük.

Beépített hangszóró teljesítmény 10 W

TH670s kínál a filmekhez jobb audio támogatást. A beépített hangszóró 10W reprodukálja kristálytiszta hangot.

BenQ TH670 10W reproduktor
BenQ TH670 USB nabíjení

1.5 A áramforrás USB A típusú

A felhasználók tölteni a mobil eszközök használata az energiaforrások 1,5 USB-A port, USB típusú A. Alatt streaming sportesemények, így nem kell aggódnia az akkumulátor lemerül a mobil eszközön.

Automatikus trapézkorrekció

Ha a projektort helyezni off-center, biztosítja az automatikus trapézkorrekcióra nagyobb rugalmasságot kivetítő üzembe az automatikus trapézkorrekció hatás segítségével a függőleges beállítás.

Az intuitív design a felhasználói felület

TH670s projektor egy teljesen új, intuitív felhasználói felület könnyen érthető, még a kezdő felhasználók számára

BenQ TH670 nastavení

mód LampSave

Az első beállítás a projektor olyan egyszerű, hogy akkor kell elvégezni, mielőtt te is tudod. Kövesse az egyszerű, lépésről-lépésre beállítási varázslót és képek TH670s is tökéletesen beállítani.

Energiatakarékos, környezetbarát

Smartec technológiák BenQ, jóval kevesebb a karbantartási költségeket a fényerő csökkenése nélkül, kiváló képminőséget és optimalizált lámpa élettartama javult mindent, ami elvárható egy DLP projektor. Ezzel a különleges újítás akkor akár 70% energia- fogyasztás és alacsonyabb karbantartási költségek dinamikus jellemzői az energia-megtakarítás, ahol lesz a rendkívül magas színvonalú és élénk képek.

 BenQ SmartEco
BenQ LampSave

mód LampSave

Helyettesítéssel a lámpa a legnagyobb része a teljes működési költsége a projektort. LampSave mód dinamikusan beállítja a lámpa kimenet szerint a fényereje tartalom, és jelentősen megnöveli a lámpa élettartamát 50% -kal! Lámpacsere gyakoriságának is csökken akár 50%, ami alacsonyabb költségek a lámpa cseréjére.

Nincs jel észlelési módban

Automatikus átkapcsolás Eco Blank üzemmód után a projektor már több mint három perces, anélkül, hogy a bemeneti jel, a szükségtelen energiapazarlás és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Készenléti teljesítményfelvétel 0,5 W

Ha tétlen TH670s felhívja minimális teljesítmény 0,5 W (készenlétben), ezzel eléri, amit ez a régebbi modellek projektorok nagy kihívás. Ez a technológiai fejlődés az energiatakarékosság segít kiterjeszteni az élet a projektor lámpa, és csökkenti a villamosenergia-költségeket.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Kontraszt 10 000:1

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 921,57 óra (163,4 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 5 882,35 óra (245,1 nap)
Lámpa teljesítménye 210 W
Zajszint 31 dB
Maximális fogyasztás 260 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB)
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 32,7 cm
Magasság 22,3 cm
Mélység 13,7 cm
Tömeg 3 kg
Kód:  WX409b29a
Termékszám:  9H.JEL77.33H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15