Oldal frissítése

BenQ TH530

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ TH530

A fehér színű BenQ MH530 DLP projektor elegáns, 1920 x 1080 képpont felbontású, 3200 ANSI lumen fényerővel rendelkezik és a kiemelkedő 10,000 :1 kontrasztaránya garanciát jelent az éles és jól olvasható képekre minden egyes előadás ideje alatt.
A Lamp Save Mode, a takarékos lámpa üzemmódnak köszönhetően a lámpa élettartama eléri akár a 10.000 üzemórát. A Smartec technologiának van egy Eco Blank energiatakarékos üzemmódja és ez lehetővé teszi a Blu-ray 3D kivetítést.
A gazdag csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub és HDMI is.


Kivételes élesség és több éven át valósághű színeket jelenít meg

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektor gyártója, kifogástalan képminőséget kínál, amelyet azután éveken át élvezhet. A BenQ számos díjjal büszkélkedik, a digitális fénykezelési (Digital Light Processing) technológiát alkalmazza, amely a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológiája és a szinte teljesen zárt konstrukciójú, szűrők nélküli BrilliantColor szin teljesítmény megoldást használja az alábbi jellemzőkkel:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatósággal párosul
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ által kifejlesztett Smartec technológiának köszönhetően jóval kevesebb karbantartási költség merül fel megalkuvást nem ismerve, a fényerő és a kiváló képminőség csökkenése nélkül és a lámpa optimalizált élettartama mindent tartalmaz, amely elvárható egy DLP projektortól. Ezzel a különleges újítással akár 70% -os energia  fogyasztás megtakarítást érhet el és alacsonyabbak a karbantartási költségek az energia-megtakarítás dinamikus jellemzői következtében, miközben rendkívül magas színvonalú és élénk képek kerülnek kivetítésre.

 BenQ SmartEco
 
BenQ LampSave
 

LampSave, lámpakímélő üzemmód

A lámpacsere képezi a legnagyobb részét a projektor teljes működési költségének. A LampSave üzemmód dinamikusan beállítja a lámpa kimenetét a tartalom fényerő szintje szerint és jelentősen, 50% -kal megnöveli a lámpa élettartamát! A lámpacsere gyakorisága is akár 50% -al csökkenhet, amely a lámpacserére fordított alacsonyabb költségeket eredményezi.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MH530 jellemzői közé tartozik a legújabb DLP technológia, amely támogatja a 3D funkciót, ez lehetővé teszi, hogy az iskolák a hallgatóikat magával ragadó tanulási tapasztalattal gazdagítsák egy egyszerű 3D szemüveggel és a Blu-ray lejátszó használatával 3D tartalmakat mutassanak be.

BenQ 3D
 

Nincs jel észlelési üzemmód

Automatikusan átkapcsol az Eco Blank üzemmódba azután, ha a projektornál már több mint három perce nem észlel bemeneti jelet, így elkerüli a szükségtelen energiapazarlást és meghosszabbítja a lámpa élettartamát.

Készenléti teljesítményfelvétel: 0,5 W

Tétlenség esetén a MH530 minimális teljesítményt, 0,5 W (készenlétben) mutat, ezzel eléri azt, amely a régebbi projektor modellek számára nagy kihívás volt. Az energiatakarékosság terén ez a technológiai fejlődés segít megnövelni a projektor lámpa élettartamát és csökkenti a villamosenergia fogyasztás költségét.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1200 px

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,3 m
Maximális vetítési távolság 10,76 m
Minimális képátló 101,6 cm (40 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 4 000 óra (166,67 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 10 000 óra (416,67 nap)
Lámpa teljesítménye 196 W
Zajszint 33 dB
Maximális fogyasztás 270 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D, Interaktív vetítés
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 28,3 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 22,2 cm
Tömeg 1,96 kg
Kód:  WX409b25
Termékszám:  9H.JFH77.14E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15