Oldal frissítése

BenQ SX920

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SX920

A BenQ SX920 DLP projektor ötvözi a pontosságot, fantasztikus fényerőt, abszolút megbízhatóságot és rugalmas vezérlést. 1024 x 768 felbontást, 5000 ANSI lumen fényerőt kínál.

Az egyszerűen telepíthető kivetítő funkciókkal rendelkezik, mint például a nagy 1,6:1 zoom, a vízszintes Lens Shift eltolás és a 2D keystone korrekció. Az előadást két 10 W-os hangszóróval tudja kihangosítani.

A LAN Control lehetővé teszi a teljes hozzáférését a kivetítőhoz és annk vezérlését LAN-on keresztül. a Crestron RoomView és a PJ-Link hálózati vezérlőrendszer támogatásával.

A gazdag csatlakozási heletőségek HDMI-vel kiegészíti az MHL funkció, a közvetlenül az okostelefonról való egyszerű vetítéshez.


Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a DLP® projektorok világelső gyártója, hibátlan képminőséget kínál, amelyet évekig élvezhet. A BenQ díjnyertes kivetítoi a Texas Instruments® Digital Light Processing technológiáját,és a szabadalmaztatott BrilliantColor™ technológiát használják szűrők nélkül, és csaknem teljesen  zárt konstrukciójúak ami biztosítja a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet és a kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színeket

BenQ 5000 ANSI lumenů

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

5000 ANSI lumen

Nem fontos, hogy mennyire világos a konferencia helyszín, az SX920 5000 ANSI lumen fényereje bárhol a legjobb tisztaságot és fényerőt adja. Hagyja felkapcsolva a villanyt, és élvezze a tökéletes előadást, valamint az interakciót közönségével és a lehetőséget, hogy jegyzetelhet mindenki!


BenQ 1,6 velký zoom

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Nagy, 1.6X zoom

A nagy átfogású, 1.6x zoom felszabadítja a tér rabságából, ugyanis lenyűgöző távolságból is vetíthet, függetlenül a helyszín formájától, berendezésétől. Kompromisszumok nélkül.

Függőleges lencse emelés

Abban az esetben ha a projektor telepítésekor esetlegesen felmerülő kisebb számolási hibákra derülne fény, akkor a lencse emelés funkcióval könnyedén kijavíthatja a problémát, miközben a kép minősége nem változik.

BenQ Lens Shift

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

BenQ 2D keystone

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

2D trapéztorzítás-korrekció

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat. 

Sarokillesztés

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

BenQ Corner fit

LAN Control vezérlés

A LAN vezérlés lehetőséget ad az IT vezetőknek, hogy a napi projektor ellenőrzéseket és javításokat gazdaságosan és hatékonyan végezzék, közvetlenül egy munkaállomás mellől. A SX920 Creston RoomView és PJ-Link vezérlési rendszerekkel kompatibilis.

BenQ MHL

MHL csatlakoztathatóság

Az MHL csatlakozás segítségével nagyképernyőn oszthatja meg Android eszközének tartalmát. Az SX920 MHL funkciója lehetőséget kínál adatok, fotók, és egyéb tartalmak tükrözésére a projektoron, miközben eszköze akkumulátora töltődik, így nem kell aggódnia az előadás közbeni lemerüléstől.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768 px
Maximális felbontás 1600 × 1200 px
Kontraszt 5 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 152,4 cm (60 ")
Maximális képátló 609,6 cm (240 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 1 960,78 óra (81,7 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 2 450,98 óra (102,12 nap)
Lámpa teljesítménye 370 W
Zajszint 36 dB
Maximális fogyasztás 490 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 41,14 cm
Magasság 11,84 cm
Mélység 26,75 cm
Tömeg 4,9 kg
Kód:  WX449c3
Termékszám:  9H.JDP77.15E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10