Oldal frissítése

BenQ SH915

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ SH915

Professzionális filmvetítő márka, a BenQ, nagyon magas képminőséget biztosít, - Full HD 1080 képpont felbontással, amely  minden filmnézést emlékezetessé tesz. Az alap 1080p(1920 x 1080) felbontással kombinálva a képfényerő és kontrasztarányt és számos más képalkotó technológiát használ, így a fejlett felhasználói funkciói ideálissá teszik prémium  Full HD videóhoz, vagy bármilyen más szűréssel ebben a nagy felbontású kategóriában. Az alap felbontásra 1920 x 1080 és kiváló  fényerő, a 4000 ANSI lumen jellemző és így segítségével megvalósul a páratlan látványt nyújtó a filmnézés 16: 9 formátumban, beavatkozás nélkül vagy alig elsötétített szobában.

  Az SH915 el van látva DPL technológiával, amely több, mint egy billió lenyűgöző színpontot tartalmaz, összehasonlítva az LCD projektoroknál használatos csak 16.7 millióval. A BenQ's ekszkluzív 3D szín menedzsment funkciója 100%-os színhűséget biztosít és testreszabhatóságot, szabadságot az árnyalatok, szemcsézettség, színtelítettség független finomhangolásában. Még a jól megvilágított helyeken is, a BenQ's SH915 biztosítja az optimális színpontosságot és szinegyensúlyt, a BrilliantColour technologiával pedig a felvett, valódi színeket élethűen adja vissza. A BrilliantColour kiegészíti a valódi színes feldolgozást akár  6 színig, magában foglalva a másodlagos kiegészítő színeket is, úgymint sárga, ciánkék és bíborvörös, együtt az alapszínekkel, a pirossal, kékkel, zölddel. Ez biztosítja az optimális mennyiségű lument és optimális színátmenetet minden egyes képhez, így a szokásos 16 millió szín helyett több mint 1 milliárd szín áll rendelkezésre. Tetszést arat még a beépített, kiváló minőségű hangszóró is, az  5 W -os teljesítményével
Bemenetként kínálja a digitális HDMI csatlakozó 1.3 verzióját, egy szabványos PC D-Sub, S-Video és kompozit video bemenethez. Könnyedén csatlakoztathatja számos eszközhöz, például nemcsak a különböző video lejátszókhoz, számítógéphez, hanem játékkonzolokhoz és máshoz is.Természetesen van egy praktikus távirányítója is az egyszerű választáshoz az összes rendelkezésre álló funkció közül és a könnyű a képbeállításhoz is. Az alapvető funkciók is megtalálhatók a projektoron. Távoli üzemeltetés szintén lehetséges számítógépről egy RS-232 vagy USB 2.0 segítségével LAN hálózati interfészen keresztül, amely segítségével vezérelheti a projektort és el tudja küldeni a megjelenített képet is, akár Crestron és PJ-Linken. Távoli képernyőkindításhoz egy úgynevett "ravasz", egy. kapcsoló áll rendelkezésre.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Kontraszt 11 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 66,04 cm (26 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 450,98 óra (102,12 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 3 431,37 óra (142,97 nap)
Lámpa teljesítménye 310 W
Zajszint 38 dB
Maximális fogyasztás 370 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 36 cm
Magasság 12 cm
Mélység 26 cm
Tömeg 3,7 kg
Kód:  WX449a2
Termékszám:  9H.JA677.25E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20