Oldal frissítése

BenQ PU9730

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ PU9730

páratlan teljesítmény


Professional Series P személyesíti egyetértésével a legjobb tulajdonságait, hogy mi u szeretnék projektort. Még az első pillantásra vonzó rendkívül nagy fényerejű, ami annak köszönhető, hogy a két vetítés lámpa. Még a nagy vetítés környezetben, nagy fényerejű marad, köszönhetően a nagy fényerejű, tiszta és éles. Javított fényerősség felerősíti a szín intenzitása és mélysége bemutatót a világítás, hogy a kölcsönhatás a hallgatók és az írás jegyzetek. Olyan helyzetekben, amikor szükség van rá, hogy teljes sötétségben, mechanikus zár teljesen blokkolja fénykibocsátás a szivárgás megakadályozása érdekében a fény.

Komplett motor vezérlő lencse


Motoros zoom, fókusz és lencse shift biztosítja a tökéletes kép méretei a nehéz körülmények között a létesítményt, illetve elhelyezés, bármely helyen. Kézimunka áthelyezése vagy felújítása A telepítési hely helyett egy egyszerű beállítás távvezérlő segítségével irányítatlan célok kitűzése előrejelzések. P sorozat is támogatja a cserélhető objektívek, így beállíthatja a vetítési távolság és a képernyő mérete pontosan szerint a szobádba.

Fejlett digitális csatlakozási HD


Teljesen új kapcsolat egyesíti videojelek, hangjelek és vezérlőjelek berendezés számos forrásból, beleértve a PC-k, notebookok, dokumentumfilm kamera, Blu-ray, DVD és játékkonzolok egyetlen CAT5 kábel, támogatja a veszteségmentes átadása akár 100 méterre van. Ez hihetetlenül hatékony és költséghatékony kapcsolatot is ideális mennyezeti használatra és egyéb állandó létesítmények. A projektor függőlegesen dönthető bármilyen szögben, így vetítés mennyezetek, falak és padlók, ezáltal lenyűgöző ábrázolási lehetőségek bevásárlóközpontokban, galériák, múzeumok és színházak végtelenek.

Kód:  WX449i2
Termékszám:  9H.JCY77.26E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10