Oldal frissítése

BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX882UST Interaktív Ultra Short Throw

Interaktív DLP projektor BenQ MX882UST kínál ultra-rövid vetítési natív 1024 x 768 felbontás, nagy fényesség, a 3300 ANSI lumen, nagy kontraszt 10.000: 1 és két 10 W reporduktory.


Opcionális interaktív készletek PointWrite (PW20U, PT12) lehetővé teszi műveletek közvetlenül a vetített kép a speciális toll és ujjaival. Közönségmegtartás számos lehetőséget kínál a bemutató vagy képzési hogy különleges és szórakoztató csinálni.
Vannak okos funkciók képszerkesztő, képes irányítani a helyi hálózaton keresztül.
Smartec okos tervezés csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja a lámpa élettartamát, amely eléri ebben az üzemmódban, amíg 6000h.
Pojektor kínál gazdag felszerelés, beleértve a csatlakozókat. 2x HDMI, és a kompatibilitás adapterek BenQ Wireless Display.

Élességet és valósághű színeket több éve

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorok, kínál kifogástalan képminőséget élvezhet évek óta. BenQ ahonnan számos díjat a Digital Light Processing technológia a Texas Instruments®, szabadalmaztatott technológia és BrilliantColor teljesítmény szűrők nélkül szinte zárt konstrukció, amely szerint:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség kiváló olvashatóságot
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

BenQ Smartec technológia alacsonyabb karbantartási költségek a fényerő csökkenése nélkül, kiváló képminőséget és optimalizált lámpa élettartamát. Ő tökéletessé mindent, ami elvárható egy DLP projektor. Ezzel a különleges újítás akkor akár 70% energia- fogyasztás és alacsonyabb karbantartási költségek dinamikus jellemzői az energia-megtakarítás, ahol lesz a rendkívül magas színvonalú és élénk képek.


Nagy fényerő és a kiváló képminőség

BenQ vysoký jas

nagy fényerejű

Hála a nagy fényerejű 3300 ANSI lumen, a projektor projekt fényesebb és élesebb képet és a szöveget, és még a nagy tantermekben némi környezeti fény.

Közeledés tanárok és diákok közötti

By bővülő köre projektorok oktatási célra, hogy tartalmazza a teljes körű választékát nagyon rövid vetítési tartományok - akár 12 cm-es 78 "képernyő - teszi BenQ folyamatos tanulás közelről.

BenQ interaktivita

Nem helyhiány

Hely projektorok ultra rövid vetítési távolság akár 8 cm-re a vetítési felület, így a tanárok szabadon mozoghat, mielőtt a fórumon, és nem tiltja meg a vetítés, és az interferencia minimalizálása érdekében a tanítás.

Fokozza a kép egyenletességét

Optikai építészet Teljes Belső Elmélkedés (TIR) ??korrigálja egyenetlen fényerő, ami jelentősen javítja a képminőséget BenQ MX882UST.


Az előnyök a interaktivitás PointWrite

(Opcionális készlet PW20U és PT12)

A BenQ projektorok, interaktív PointWrite ™ szoftver és QWrite diákok is kezdeményezheti az osztálytermekben példátlan mértékben. Az új megoldás támogatja az interaktív BenQ hívják. kölcsönös tanítás (tükrözött tanulás) és a hallgatók bevonása a tanulásban.

Írása egy sík felületre

PointWrite ™ működését egy sík felületen - akár az asztalon - és lehetővé teszi, hogy több diák, hogy megosszák és írni ugyanazon a képernyőn.

Multitouch rajz több képernyőn

Projektor PointWrite ™ támogatja az egyidejű írási akár négy személy és az együttműködés révén két projektor írásakor jegyzeteket a tábla mód QWrite termelékenység növelése érdekében.


hatékony telepítés

Egyszerű telepítés beállítása a birtokos BenQ

BenQ falra szerelés tartalmaz egy táblázatot és egy vonalzót, hogy megtalálja a tökéletes összehangolása a képernyő és a kép helyzetét. 3-utas kapcsoló, amely lehetővé teszi az azonos könnyen alakot a képernyőn.

Képjavítás a sarkokban

Hogy a kép tetején, hogy a levél, egy kényelmes módja annak, hogy minden sarokban egyénileg beállíthatja a tökéletes alak a képet.

Javítás átölelve

Feature adaptációja (felszíni Fit) szereplő kiválasztott BenQ projektorok oktatási célra, támogatja a nem szabványos vetítési felületeken, például konkáv vagy konvex kontúrok, amely kiterjeszti a vetítés. 

Gomb gyors telepítés

Nyomja meg a Speed ??Dial "Quick Install" (Gyors telepítés) a távirányítón a kivetítő üzembe. Ez egy nagyszerű időtakarékos funkciók vezetők végző kezdeti beállítását a projektor. 


A működés kijelző és karbantartása LAN

Kezelése projektorok LAN-on keresztül

Vezérlés LAN segít, hogy hatékonyan és eredményesen végezni a napi karbantartási és javítási projektorok - amely teljes hozzáférést LAN, és ellenőrzik minden egyes projektort.

központosított adás

Funkció kijelző LAN-on keresztül lehetővé teszi sugározza a szinkronizált tartalom a max. 255 projektorok egyidejűleg jelenti a tökéletes megoldást jelent osztott és közös tervezési irányelveket. 

LAN-funkciók frissítése

Az informatikai vezetők is frissítheti a projektorok a hálózaton egyidejűleg a helyi hálózaton keresztül úgy, hogy minden egyes ilyen berendezés a legújabb firmware-t.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768
Maximális felbontás 1600 × 1200 px
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 182,88 cm (72 ")
Maximális képátló 304,8 cm (120 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 941,18 óra (122,55 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 3 921,57 óra (163,4 nap)
Lámpa teljesítménye 240 W
Zajszint 37 dB
Maximális fogyasztás 410 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció Interaktív vetítés

Méretek

Szélesség 38,5 cm
Magasság 15,2 cm
Mélység 42,9 cm
Tömeg 6,2 kg
Kód:  WX408m3
Termékszám:  9H.JDM77.13E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15