Oldal frissítése

BenQ MX726

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX726

Ez a BenQ MX726 DLP projektor egy teljesen új és modern designnal került forgalomba. 1024x768-as natív felbontással, 4000 lumen fényárammal és 11 000:1 kontraszttal rendelkezik, amelyek közösen alkotják a nagyszerű minőségű képet. Támogatja a különböző 3D formátumokat.

Szabadabban elhelyezhető, ugyanis oldalra is tud vetíteni, illetve trapéz- és szögkorrekcióval is rendelkezik.

A szélleskörű csatlakoztathatósága megoldható a VGA-n keresztül, a HDMI-t pedig kiegészíti még az MHL funkció is az okostelefonodból történő egyszerű vetítés érdekében.

A LAN Display és a LAN Control funkciók lehetővé teszik az egy ethernet kábelen keresztüli használhatóságot. Elég csupán egyszerűen csatlakoztatni a lapothoz, és már el is kezdheted a vetítést.

Energiatakarékos és környezettudatos. BenQ SmartEco technológiával is felszerelt, amely a 70%-os energiamegtakarítás mellett még számos hasznos funkcióval rendelkezik.


Rendkívüli élesség és valósághű színek több éven keresztül

A BenQ, amley a világ egyik vezetője a DLP projektorok terén, biztosítja a kifogástalan képminőséget, amelyet sok-sok éven keresztül lesz alkalmad élvezni. A BenQ projektorok számos díjjal és elismeréssel rendelkeznek, és a technológiák közül felhasználják még a Texas Instruments®-től a Digital Light Processing-et, illetve a szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát is, amelyek a szűrő nélküli és szinte teljesen lezárt házban garantálják a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színeket

LAN Display megjelenítés

A LAN hálózaton belüli megjelenítés egy energiatakarékos megoldás, amely során a vezérlés és a megjelenítés is egyetlen LAN kábelen keresztül történik. Ez a funkció lehetővé teszi az egy adott laptopból való megjelenítést az adott projektorra nézve, ezáltal biztosítva a hatékonyabb vezérlést a megbeszélések, előadások, képzések, illetve a tantermi előadások során.

LAN Control vezérlés

A LAN hálózaton belüli vezérlés úgy lett kialakítva, hogy az IT szakembereknek segítséget nyújthasson a projektorok mindennapi karbantartásának hatásos és hatékony lebonyolításához, és lehetővé tegye a teljes hozzáférést minden projektor vezérléséhez közvetlenül a hozzájuk tartozó munkaállomásokról. Az MX726 projektor teljes mértékű Crestron RoomView és PJ-Link támogatással rendelkezik a LAN hálózaton belüli vezérlés érdekében.

BenQ 2D keystone
 

Oldalirányú vetítés a 2D keystone által

A keystone trapézkorrekció növeli a projektor szabadabb elhelyezésének lehetőségét. A horizontális és vertikális beállítás és a +30°/-30° által a szoba közepe helyett ráhelyezhető például akár egy székre is a fal mellett, miközben az előadó a vászon előtt járkálhat anélkül, hogy beárnyékolná a vetítést.

A kép sarkainak beállítása

Ahhoz, hogy a kép a tökéletességig legyen beállítva, a projektor egy kényelmes lehetőséget biztosít, hogy minden egyes sarkat külön-külön beállíthass a tökéletes kép érdekében.

BenQ úprava rohů
 

MHL kapcsolat

Az MHL által azonnal, egyszerűen és gyorsan prezentálhatod az anyagod az Android operációs rendszerekkel rendelkező okoseszközökről. A icipici képernyőről gyakorlatilag átemeled a dokumentumaid, fotóid, videóid és bármi más tartalmat a hatalmas vetítővászonra. Amint csatlakoztatod az okoseszközöd a projektorhoz, az automatikusan elkezd töltődni róla, tehát nem fenyeget semmiféle veszély, hogy a telefon netán lemerülne-e vagy sem.

BenQ 10W sound
 

Beépített 10 W-os nagyteljesítményű hangszóró

Az MX726 projektor kristálytiszta hangzást biztosít, hála a beépített nagyteljesítményű 10 W-os hangszórónak, amely továbbfejlesztett hangzással rendelkezik a tantermekre szabva. Ezáltal a tanárok dolga jóval könnyebb lesz, ráadásul a diákok oktatása is hatékonyabbá válik.

Kifinomult designú oktatási sablonok

A tanítás egyszerűbbé tételének érdekében a BenQ az MX726 projektorába oktatási sablonokat is beillesztett. Akár három különböző design közül is választhatsz, ami a vonalas mintákat illeti - betűk alkotása, táblázatok és grafikonok készítése - ezek segítségével pedig egyszerűen lehet írni és rajzolni is a fehér vagy fekete táblára, miközben semmiféle sor vagy grafikon rajzolására nem lesz többé szükség.

BenQ layout
 

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez kompromisszummentes fényerő és nagyszerű képminőség mellett, illetve optimalizálja a lámpa élettartamát is, tehát minden ami csak egy DLP projektortól elvárható. Hála ennek a speciális innovációnak, akár a lámpa fogyasztásának a 70%-a is megtakarítható, és még a fenntartási költségei is alacsonyabbak a dinamikus energiatakarékosságnak köszönhetően, miközben még mindig csúcsminőségű képben lesz részed.

EcoBlank üzemmód

Az EcoBlank üzemmód lehetővé teszi a vetítővászon adott gombok egyetlen lenyomása által való elsötétítését, ezáltal a közönség figyelmét a vetítővászonról az előadó személyére összpontosítva. Ha ezen funkció engedélyezve van, a lámpa teljesítménye automatikusan lecsökken, amellyel az egész fogyasztás 70%-kal kevesebb lesz.

SmartEco üzemmód

A SmartEco üzemmód intelligens módon irányítja a lámpa teljesítményét, hogy maximalizálja az energiamegtakarítást, miközben biztosítja a lehető legjobb kontrasztot és a fényerőt annyi fénymennyiség használata mellett, amennyi pont szükséges.

Hiányzó jelet észlelő üzemmód

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba, amint észleli, hogy már több, mint három perce nem érkezett be semmiféle jel hozzá, ezáltal pedig kiküszöböli a felesleges energiapazarlást, ráadásul még a lámpa élettartamát is növeli.

0,5 W fogyasztás készenléti módban

Az MX726 projektor készenléti módban csupán 0,5 W fogyasztással rendelkezik, amely által végre sikerült elérnie azt, amely a régebbi projektorokat hatalmas kihívás elé állította. Ez a jelentős technológiai előrelépés az energiatakarékosság terén nagymértékben segíti a projektor lámpájának az élettartamának a növelését, ráadásul még az elektromos energiát terhelő költségeket is csökkenti.

6 W fogyasztás hálózati készenléti módban

Az MX726 projektor ebben az üzemmódban csupán 6 W-ot fogyaszt, amely szükséges az MX726 projektor hálózati kapcsolatának fenntartásához még a kikapcsolása után is. Az IT szakemberek így megtarthatják a teljes vezérlés lehetőségét a projektorok mindennapi karbantartása és javítása érdekében.


 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Kontraszt 11 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,7 m
Maximális vetítési távolság 10,5 m
Minimális képátló 127 cm (50 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 2 941,18 óra (122,55 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 6 372,55 óra (265,52 nap)
Lámpa teljesítménye 280 W
Zajszint 37 dB
Maximális fogyasztás 370 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 31,4 cm
Magasság 11,6 cm
Mélység 21,6 cm
Tömeg 3,3 kg
Kód:  WX407j
Termékszám:  9H.JCM77.23E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05