Oldal frissítése

BenQ MX528

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MX528

Ez a BenQ MX528 DLP projektor a maga elegáns fehér színében a tökéletes megjelenítés megtestesítője. Támogatja az 1024x768 natív felbontást, amely a 3300 ANSLI lumennel és a 13 000:1 kontraszttal ötvözve biztosítja az éles és jól olvasható képet minden egyes prezentáció során.
Hálaa  Lamp Save üzemmódnak, a lámpa élettartama elérheti az akár 10 000 órát. SmartEco technológiával is rendelkezik az energiatakarékosság érdekében, az Eco Blank üzemmódban pedig lehetővé teszi a Blu-ray 3D vetítését is.
A széleskörű csatlakoztathatóságba beletartozik a D-Sub, S-Video, kompozit bemenet és a HDMI.


Rendkívüli élesség és valósághű színek több éven keresztül

A BenQ, amley a világ egyik vezetője a DLP projektorok terén, biztosítja a kifogástalan képminőséget, amelyet sok-sok éven keresztül lesz alkalmad élvezni. A BenQ projektorok számos díjjal és elismeréssel rendelkeznek, és a technológiák közül felhasználják még a Texas Instruments®-től a Digital Light Processing-et, illetve a szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát is, amelyek a szűrő nélküli és szinte teljesen lezárt házban garantálják a:

  • Kivételes képminőséget
  • Nagy élességet kiváló olvashatósággal
  • Élénk, valósághű színeket

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez kompromisszummentes fényerő és nagyszerű képminőség mellett, illetve optimalizálja a lámpa élettartamát is, tehát minden ami csak egy DLP projektortól elvárható. Hála ennek a speciális innovációnak, akár a lámpa fogyasztásának a 70%-a is megtakarítható, és még a fenntartási költségei is alacsonyabbak a dinamikus energiatakarékosságnak köszönhetően, miközben még mindig csúcsminőségű képben lesz részed.

BenQ SmartEco
BenQ LampSave

LampSave üzemmód

Egy projektor üzemeltetésének a legnagyobb költségét a lámpa kicserélése adja. A LampSave üzemmód dinamikusan igazítja a lámpa teljesítményét a megjelenített tartalom fényerejének függvényében, ezáltal jelentős mértékben, akár 50%-kal is megnöveli a lámpa élettartamát! Ebből következik, hogy a lámpa kicserélésének gyakorisága ezen projektor esetében 50%-kal alacsonyabb, amely alacsonyabb fenntartási költséget eredményez.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MX528 a legújabb DLP technológiával rendelkezik, amely támogatja a 3D funkcionalitást, amely lehetővé teszi az oktatási intézmények számára a diákok felé közvetíteni a tananyagot egy jóval ingergazdagabb és figyelemfelkeltőbb tálalásban, ráadásul egyszerűen a 3D szemüveg segítségével a Blue-ray lejátszóból a 3D tartalomról.

BenQ 3D

Hiányzó jelet észlelő üzemmód

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank üzemmódba, amint észleli, hogy már több, mint három perce nem érkezett be semmiféle jel hozzá, ezáltal pedig kiküszöböli a felesleges energiapazarlást, ráadásul még a lámpa élettartamát is növeli.

0,5 W fogyasztás készenléti módban

Az MX528 projektor készenléti módban csupán 0,5 W fogyasztással rendelkezik, amely által végre sikerült elérnie azt, amely a régebbi projektorokat hatalmas kihívás elé állította. Ez a jelentős technológiai előrelépés az energiatakarékosság terén nagymértékben segíti a projektor lámpájának az élettartamának a növelését, ráadásul még az elektromos energiát terhelő költségeket is csökkenti.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1024 × 768
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Kontraszt 13 000:1

Vetítési távolság

Minimális képátló 152,4 cm (60 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 4 411,77 óra (183,82 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 9 803,92 óra (408,5 nap)
Lámpa teljesítménye 190 W
Zajszint 33 dB
Maximális fogyasztás 270 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 28,3 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 22,2 cm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  WX405o4
Termékszám:  9H.JFC77.13E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15