Oldal frissítése

BenQ MW571

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW571

Hála 3200 ANSI lumen fényerejének, 13000: 1 kontrasztarányának, 3D támogatásának és WXGA -nak a BenQ MW571 projektor barátságos és költséghatékony eszköz a környezete számára. Mindezeken túlmenően a fényviszonyoktól függetlenül a kivetítőképernyő teljes felületén tökéletes, a legfinomabb részleteket is megjelenítő lenyűgöző bemutatót kínál. A HDMI támogatás és LAN biztosítja a jobb jelátvitelt és a projektor könnyű kezelését.

Smartec Technology

A Smartec üzemmód érzékeli a beérkező adattartalmat és meghatározza a fényerő összeget, amely az optimális szín és kontraszt eléréséhez szükséges. Ez alkalmassá teszi a rendszert arra, hogy csökkentse a lámpa fogyasztását, mialatt kompromisszumok nélkül fentartja a maximális képminőséget.

Legfontosabb jellemzői

  • 3D támogatás
  • Egyszerű karbantartás
  • Gazdaságos üzemeltetés
  • Minőségi képek minden helyzetben
  • A lámpa élettartama akár 10.000 óra ECO módban

Egyszerű kezelhetőség

A LAN CONTROL vezérlő funkció arra lett tervezve, hogy a felhasználók számára, kiemelten az informatikai vezetőknek, biztosítsa a hatékony és eredményes karbantartást és javítást egy munkaállomásról. A tökéletes összekapcsolódást támogatja a Crestron rendszer és a PJ-Link LAN Control.
Automatikus átkapcsolás az Eco Blank funkcióra három perc inaktivitás után, amikor semmilyen tartalom nem kerül kivetítésre, így megakadályozza a felesleges energiapazarlást és meghozzabbítja a projektor lámpájának élettartamát. A LampSave mód, a lámpakímélő üzemmód dinamikusan beállítja a lámpa által felhasznált elektromosenergiát a tartalomnak megfelelően, amely jelentősen meghosszabbítja az életettartamát - akár 50% -kal a normál üzemmóddal összehasonlítva.

ecoFACTS és 0,5 watt fogyasztás készenléti állapotban

Az ecoFACTS megjelölés megmutatja, hogy a  BenQ termékek megfelelnek az ökológiai termékkel szemben támasztott feltételeknek. A BenQ csak passzívan akar megfelelni a biotermék szabvány előírásoknak, viszont azt szándékában van kifejezni, hogy aktívan környezetbarát módon fejleszti a termékeit. Az ecoFACTS kijelenti, hogy a BenQ törekszik a veszélyes anyagok helyettesítésére az anyagválasztás során, a csomagolás tervezésénél, energiatakarékosság kialakításánál és egyéb szempontokat is figyelembe véve a termékek.kifejlesztésénél.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800 px
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 13 000:1

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 921,57 óra (163,4 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 6 000 óra (250 nap)
Lámpa teljesítménye 196 W
Zajszint 33 dB
Maximális fogyasztás 265 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 28,3 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 22,2 cm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  WX440i1c
Termékszám:  9H.JEM77.13E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05