Oldal frissítése

BenQ MW529

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MW529

A fehér, stílusos BenQ MW529 DLP projektor nagyszerű képi tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja az eredeti 1280 x 800 felbontást, amely a 3300 ANSI lumen fényerősség, illetve a 1300:1-es kontraszt kombinációjával minden prezentáció során jól olvasható képet biztosít.
Köszönhetően a Lamp Save üzemmódnak az izzó élettartama akár a 10 000 órát is elérheti. SmartEco technológiával, illetve Eco Blank üzemmóddal rendelkezik, továbbá lehetővé teszi a Blue-ray 3D kivetítést.
Gazdag csatlakoztatási lehetőségek, amelyekbe beletartozik a D-Sub, S-Video, összetett bemenet, illetve HDMI.


Kiváló élesség és valósághű színek évek után is

A BenQ vállalat világelső a DLP® projektorok területén, amelyek hibátlan minőségű képet biztosítanak, és amely minőséget hosszú éveken keresztül élvezhet. A több elismeréssel is büszkélkedhető BenQ projektorok Digital Light Processing technológiát alkalmaznak a Texas Instruments® jóvoltából, továbbá szabadalmaztatott BrilliantColorTM technológiát használnak filter nélkül, egy majdnem zárt rendszerben lehetővé téve:

  • a kiváló képi minőséget,
  • a nagy élességet és kitűnő olvashatóságot,
  • az élénk, valósághű színeket.

Energiatakarékos és környezetbarát

A BenQ SmartEco technológiája biztosítja az alacsony karbantartási költségeket a fényerősséggel szembeni kompromisszumok nélkül, kiváló képi minőséget és optimalizált izzó élettartamot garantálva, amely tökéletesre emeli mindazt, ami egy DLP projektortól elvárható. Az innovációnak köszönhetően akár 70% energiafogyasztást is megtakaríthat, továbbá csökkentheti a karbantartásra fordított költségeket a dinamikus energiatakarékos funkciónak köszönhetően, amely mellett mindig extrém magas minőségű és élethű kép áll rendelkezésére.

BenQ SmartEco
BenQ LampSave

LampSave üzemmód

Egy projektor legmagasabb fenntartási költségei közé az izzócsere tartozik. A LampSave üzemmód dinamikusan szabályozza az izzó teljesítményét a fényerősség függvényében, 50%-al meghosszabbítva ezzel az izzó élettartamát! Az izzó cseréjének időközisége ezzel 50%-al csökken, amely egyúttal az izzóra fordított költségeket is csökkenti.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MW529 a legújabb DLP® technológiával rendelkezik, támogatva a 3D funkciót, amely lehetővé teszi az iskolákban a diákok számára a lebilincselő oktatási élményt, 3D szemüveg és Blu-ray lejátszó csatlakoztatásával

BenQ 3D

Jelhiány észlelésének üzemmódja

Automatikus átkapcsolás Eco Blank üzemmódba három perc tétlenség után abban az esetben, ha a készülék nem észlel külső jelet, így zárva ki az energiapazarlást, meghosszabbítva az izzó élettartamát.

0,5 W energiafogyasztás készenléti üzemmódban

Tétlenségi állapotban az MW529 minimális, 0,5 W energiát fogyaszt (készenléti üzemmódban), amellyel teljesíti mindazokat az elvárásokat, amelyek a korábbi modelleknek komoly kihívást jelentett. Ez technológiai mérföldkő az energiatakarékosság terén, amely hozzájárul az izzók élettartamának meghosszabbításához, illetve az energiára fordított költségek csökkentéséhez.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800 px
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Kontraszt 13 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 1,34 m
Maximális vetítési távolság 10,99 m
Minimális képátló 101,6 cm (40 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 4 411,77 óra (183,82 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 9 803,92 óra (408,5 nap)
Lámpa teljesítménye 190 W
Zajszint 33 dB
Maximális fogyasztás 270 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Mennyezetre, Asztalra
Funkció Zoom, 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 28,3 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 22,2 cm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  WX441i
Termékszám:  9H.JFD77.13E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05