Oldal frissítése

BenQ MS527

4,6 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BenQ MS527

A BenQ MS527 DLP projektor elegáns fehér színben csodálatos képminőséget biztosít. Fizikai (natív) felbontása 800 x 600, mely 3300 ANSI lumen fényerejével és rendkívül magas, 13,000:1 kontrasztarányával éles képeket és jól olvasható előadást tesz lehetővé. 

A Lamp Save móddal a lámpa élettartamát akár 10,000 óráig meghosszabbíthatja. Smartec technológiát, energiatakarékos Eco Blank módot és 3D Blu-Ray vetítést kínál.
A széleskörű csatlakozási lehetőségek közé tartozik a D-Sub, S-Video, Composite és HDMI.


Kivételesen éles kép és valósághű színek évek óta

A BenQ, a világ egyik vezető DLP projektorokat gyártó márkája évek óta kifogástalan képminőséget kínál. A számos díjat elnyert BenQ számos funkciót kínál: a Digital Light Processing szabadalmaztatott technológiáját a Texas Instruments®-től, a BrilliantColor funkciót, mely kiváló teljesítményt nyújt szűrők nélkül, és a következőket biztosítja:

  • Kivételes képminőség
  • Nagy élesség, kiválóan olvasható szövegek
  • Élénk, valósághű színek

Energiatakarékos, környezetbarát

A BenQ Smartec technológia alacsonyabb karbantartási költségek tesz lehetővé kompromisszumok nélkül a fényerő csökkentésén, a kiváló képminőségen vagy a lámpa optimalizált élettartamán. A készülék mindenben fejlettebb, mint ami egy DLP projektortól elvárható. Ezzel a speciális innovációval a lámpa energiafogyasztásának akár 70%-át meg tudja spórolni, a dinamikus energiacsökkentésnek köszönhetően pedig alacsonyabb karbantartási költségekkel számolhat, mindemellett kiváló képminőséget és élénk színeket biztosítva.

BenQ SmartEco
BenQ LampSave

LampSave mód

A lámpacsere teszi ki a teljes karbantartási és működési költség legnagyobb részét. A LampSave mód dinamikusan igazítja a fényerő intenzitását a megjelenített tartalomhoz, ezzel a lámpa élettartamát akár 50%-al bővíti! Így a lámpacsere szükségessége és annak gyakorisága is akár 50%-al csökkenhet, mely költséghatékonyságot eredményez.

Blu-ray Full HD 3D támogatás

A BenQ MS527 a legújabb DLP technológiával támogatja a 3D funkciót, ami lehetővé teszi, hogy az iskolák magával ragadó tanulási élményt biztosítsanak a tanulóknak, egyszerű előkészítéssel, 3D szemüvegek vásárlásával és 3D Blu-Ray tartalommal.

BenQ 3D

Automatikus módváltás

A készülék automatikusan átkapcsol Eco Blank módba, amennyiben három percig nem észlel bejövő jelet, így megakadályozza a felesleges energiafogyasztást és növeli a lámpa élettartamát.

Készenléti energiafogyasztás 0,5 W

Készenléti üzemmódban az MX704 minimális mennyiségű áramot, 05 wattot fogyaszt, mellyel eléri a teljesítményt, ami a régi típusú projektoroknak nagy kihívás volt. Ez a technológiai fejlesztés még nagyobb energiacsökkentést tesz lehetővé, meghosszabbítja a lámpa élettartamát és csökkenti a költségeket.


Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 800 × 600 px
Maximális felbontás 1920 × 1200 px
Méretarányok 4:3
Kontraszt 13 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 2,4 m
Maximális vetítési távolság 11,95 m
Minimális képátló 152,4 cm (60 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 4 500 óra (187,5 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 6 000 óra (250 nap)
Lámpa teljesítménye 190 W
Zajszint 33 dB
Maximális fogyasztás 270 W

Csatlakozás

További bemenetek USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit, S-Video
További bemenetek/kimenetek USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D

Méretek

Szélesség 28,3 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 22,2 cm
Tömeg 1,95 kg
Kód:  WX402n5
Termékszám:  9H.JFA77.13E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15