Oldal frissítése

Bellabeat Leaf Urban Rose Gold okosmedál

Bellabeat Leaf Urban Rose Gold okosmedál


ellabeat Leaf Urban Rose Gold

Ideális divatos kiegészítő számos intelligens funkcióval

A Bellabeat Urban Leaf arany színű okos ékszert elegáns kivitelezésének köszönhetően viselheted karkötőként, brossként vagy akár nyakláncként is. Ellenőrizheted vele az általános állapotodat és hasznos javaslatokkal szolgál, hogy közérzeted és életminőséged javuljon. Segítségével nyomon követheted a napi tevékenységedet, az alvásminőséget, a stressz helyzeteket és a menstruációs ciklusodat is. Stresszes helyzetben nyugtató légzőgyakorlatokat kínál. Minden információt az okostelefonodra letölthető Bellabeat applikációval ellenőrizhetsz.


A Bellabeat Leaf Urban  Rose Gold főbb jellemzői

  • Stressz-előrejelzés és meditációs gyakorlatok
  • Alvásminőség és menstruációs ciklus követése
  • Adatok tárolása: 14 nap
  • Szinkronizálás az okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül
  • Támogatottság: iOS és Android
  • Akkumulátor élettartama: 6 hónap
  • IPX6 vízálló
ellabeat Leaf Urban Rose Gold

ellabeat Leaf Urban Rose Gold

Követő funkció érzékelők segítségével

A  Bellabeat Leaf Urban akkumulátorának élettartama 6 hónap, és csak ezután kell cserélni. Ez az okos medál aktív a nap 24 órájában, a hét minden napján, számolja a lépéseket, a teljes megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Beépített vibrációs motor segítségével kapsz jelzéseket a beállított napi teendőidről vagy céljaidról. A medál IPX6 vízálló.

Kód:  Bellaa004
Termékszám:  HT-20LF-RG-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10