Oldal frissítése

BELLABEAT Leaf Nature Okosmedál Gold

BELLABEAT Leaf Nature Okosmedál Gold


Bellabeat Leaf Nature Rose Gold

Ideális divatos kiegészítő számos intelligens funkcióval

A Bellabeat Leaf Nature Rose Gold intelligens medállal figyelemmel kísérheted napi tevékenységedet, az alvásod minőségét, a stressz helyzeteket, vagy akár a menstruációs ciklust is. Stresszes helyzetben nyugtató légzőgyakorlatokat kínál. A Bellabeat Leaf okos ékszert elegáns kiegészítőként is viselheted, használd, mint egy karkötőt, brosst vagy nyakláncot. Ellenőrizheted általános állapotodat, és hasznos javaslatokkal segít abban, hogy közérzeted és életminőséged javuljon.


A Bellabeat Leaf Nature okos medál főbb jellemzői

  • Egész napos monitoring tevékenység érzékelők segítségével
  • Stressz-előrejelzés és meditációs gyakorlatok
  • Alvásminőség és menstruációs ciklus követése
  • Anyaga: rozsdamentes acél és fa
  • Adatok tárolása: 14 nap
  • Szinkronizálás az okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül
  • Támogatottság: iOS és Android
  • Akkumulátor élettartama: 6 hónap
Bellabeat Leaf Nature Rose Gold

Bellabeat Leaf Nature Rose Gold

A Bellabeat Leaf Nature sosem alszik

A Bellabeat Leaf Nature aktív a nap 24 órájában, a hét minden napján, számolja a lépéseket, a teljes megtett távolságot, valamint az elégetett kalóriákat. Beépített vibrációs motor segítségével kapsz jelzéseket a beállított napi teendőidről vagy céljaidról. Ezen felül okostelefonokra letölthető a Bellabeat applikáció, amellyel a funkciók követése még egyszerűbbé válik.


Rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam

Az akkumulátor élettartama miatt ne fájjon a fejed, ugyanis akár hat hónapig is működik, és csak ezt követően kell cserélni. A Bellabeat Leaf Nature amellett, hogy nagyszerűen használható okos karkötőként, kiemelkedik elegáns kialakításával, amely bátran választható kiegészítőként bármilyen alkalomra.

Bellabeat Leaf Nature Rose Gold
Kód:  Bellaa002
Termékszám:  HT-10LF-RG-02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20