Oldal frissítése

Bella Mamma Comfort melltartóbetét (30 db)

4,7 18 értékelés
1 290 Ft

Bella Mamma Comfort melltartóbetét (30 db)

A szoptatás egy nagyon fontos része az anyaságnak és minden anyának kényelmesen kell éreznie magát szoptatás közben és útközben is. A Mamma Comfort melltartóbetét kivételes kényelmet nyújt, nagyon magas felszívódást biztosít, amely segít anyáknak, különösen a szoptatás nehéz időszaka alatt.  Az öntapadó csík stabilan a helyén tartja a betétet, az nem mozdul el. Szerkezete egyedülálló, szuper nedvszívó képességű maggal gazdagított és egy speciális réteggel, amely segít a folyadékot gyorsan eloszlatni a betétben. A melltartóbetét tökéletesen illik a mell alakjához, megóvja a sérülésektől és a fehérneműt a szennyeződésektől. Használd a minőségi betéteket és élvezd a maximális kényelmet szoptatás alatt! 

A melltartóbetét tulajdonságai

  • Nagyon nagy nedvszívó képesség
  • A ragasztócsík stabilan a helyén tartja
  • Speciális réteg, amely segít gyorsan eloszlatni a folyadékot
  • Tökéletesen illik a mell alakjához
  • Selymes tapintású
  • Óvja az érzékeny mellet a dörzsölődéstől
  • Megakadályozza a fehérnemű szennyeződését
  • Alkalmas normál és szoptatós melltartóba is
  • Csomag tartalma: 30 db

Maximális kényelem a szoptatás alatt

Az eldobható melltartóbetét alkalmas hagyományos és speciális melltartóba is. A csomag 30 darab, anatómiailag kialakított melltartóbetétet tartalmaz, amelyek természetesen veszik fel a mell alakját, és megakadályozzák a tej kifolyását, így növelve az anyák önbizalmát, ráadásul megbízhatóak védik a melleket és a fehérneműt. Tarts melleidet kényelmesen és élvezd a kellemes puhaságot! 

Paraméterek

Anyag

Anyag Egyszer használatos

Darabszám

Darabszám 30 db

Tulajdonságok

Tulajdonságok Anatómiailag formázott, Rugalmas, Nagy nedvszívóképesség, Kényelmes, finom anyag, Ragasztószalag
Kód:  UBR020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900516402310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05