Oldal frissítése

Belkin WEMO Smart LED izzó

4,0 1 értékelés

Belkin WEMO Smart LED izzó

Fontos: használja ezt izzó vásárolt Belkin WEMO LED világítás Starter Set , amely összeköti az izzót. E nélkül a készlet nem működik külön izzó. 

Belkin WeMo Smart LED Bulb

Lighting teljesen ellenőrzés alatt

További LED izzót WEMO család intelligens vezérlést okos telefon vagy tabletta, amely lehet egy otthoni WiFi hálózat másik végén a világ. Az izzó kiegészítő, mert szüksége kommunikátor WEMO link. Programozni egy egyértelmű alkalmazását, hogy a fény, amikor szükség van rá akkor vagy a gyerekek.
Kapcsolja be a fényt, hogy a gyermekek, ha jönnek haza a tanórán kívüli tevékenységek és gyenge a fény a film vagy a hálószobában, így a gyerekek elalvás jobb. Azt is szimulálni, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen nem.


Kiváló minőségű LED izzó

Ez ad egy meleg fényt, hasonlóan a hagyományos 60W-os izzó, de fogyasztása csupán 10 watt energiát. Továbbá, van egy élettartama 23 év (napi 3 óra normál használat), amely megszünteti a gyakori izzócsere. LED izzó hálát ad sokkal kevesebb hőt termel, mint a hagyományos izzók, ami szintén csökkenti a hűtési követelményeknek, így illeszkedik a zártabb lámpatestek.

Belkin WeMo Smart LED Bulb

Belkin WeMo Smart LED Bulb

Összekapcsolása egy ügyes eszköz

Töltse le az alkalmazást WEMO App a smartphone vagy tabletta, és rugalmasan alkalmazkodjon menetrend, és hozzon létre a saját szabályait. WEMO gyűjteménye termékek úgy tervezték, hogy a munka révén az alkalmazás WEMO App így irányítani és felügyelni az otthoni, ahogy tetszik. Csak add WEMO termékek - intelligens LED izzók, foglalatok WEMO, WEMO Motion, WEMO fény kapcsoló és így tovább.

Jellemzők:

  • Helyettesítheti a hagyományos 60W izzó
  • Kapcsolja be / ki villanykörte, vagy egy csoport bárhol
  • Akkor fokozatosan elhalványul
  • egyedi programozási
  • Akkor is, ha nincs otthon, akkor utánozza
  • Alkalmazások az Android / iOS / Kindle működik az egész család WEMO termékek
  • Intuitív, egyszerű beállítás és használat
  • Úgy működik, webes alkalmazások IFTTT

Műszaki adatok:

követelmények:
Communicator WEMO link
WiFi router (802.11n) Internet hozzáférés
WEMO alkalmazás a Google Android 4.0 vagy magasabb
WEMO App Apple iOS 5.0 vagy újabb

Kód:  NX370f2a
Termékszám:  F7C033vfE27

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10