Oldal frissítése

Belkin WEMO Maker

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Belkin WEMO Maker

WEMO Maker eszközkezelő WEMO család jelenti a csatlakozó érzékelők és a későbbi irányításának telefonon és tabletta, ahol egyszerűen csak töltse le az ingyenes alkalmazást WEMO. Ezt követően megváltoztatni a szabályokat és vezérlés minden WEMO termékeket. Ideális eszköz a komplex intelligens háztartási és amatőrök, akik élvezik az elektronikus szerkentyű.
Ez lehetővé teszi, hogy engedélyezze vagy tiltsa le a készüléket, tervezi a futás, vagy csatlakoztassa az érzékelő. Tud-e a kisfeszültségű vezérlő elektronika okostelefonon vagy tabletta. WEMO Maker uralják szinte bármilyen eszközön működő DC kapcsolás (24 V / 1 A, maximum 24 W), és figyeli az 5V-érzékelő. WEMO Maker működik, mint az otthoni WiFi hálózathoz, és így lesz a szolgáltatások mindig kéznél van.
Amellett, hogy a kérelem a gyártók is használja a szolgáltatást IFTTT, amely lehetővé teszi a rendszer működését. Vele van más elemekkel, például be lehet állítani, hogy automatikusan bekapcsolja a kazánt, amikor a külső hőmérséklet alacsony, a számítógép bekapcsolása, ha valaki azt mondja, levélben vagy kapsz tweet jött, amikor a csatlakozó ki van kapcsolva. Ez megnyitja szinte korlátlan alkalmazási lehetőségeket otthonában. A jövőben ezek várhatóan még más hasznos funkciókat Belkin WEMO.
Jellemzők:

  • Bezárja majdnem minden kisfeszültségű elektronika
  • A különböző érzékelők ellenőrzése
  • Ellenőrzött okostelefon vagy tablet
  • Működik IFTTT alkalmazkodás
  • Együttműködik más termékekkel WEMO rendszer

Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 150 Mb/s

Használat

Használat Elektromos hálózat, Biztonsági rendszer
Kód:  NX370e1a
Termékszám:  F7C043vf

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10