Oldal frissítése

Belkin USB Mixit 230-Metál Travel Kit Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin USB Mixit 230-Metál Travel Kit Fehér

A Belkin Mobile Power Charger 6 átalakítóval van felszerelve annak érdekében, hogy a világ majdnem összes országában tölthesse készülékeit. Európa összes országával kompatibilis, beleértve az Egyesült Királyságot, valamint ezen kívül Észak Amerikával, Ázsia nagyrészével is kompatibilis. Akármerre is jár, mindenhol képes lesz feltölteni készülékeit.

 

Legfontosabb jellemzői

  • USB töltő Hálózat
  • 6 adapter, melyek a világ bármely részén használhatóak
  • Készülj fel az összes országhoz
  • Alkalmas az okostelefonok és táblagépek töltésére
  • USB-n keresztül csatlakoztatható

Szintén alkalmas tabletek töltésére

A töltő kombinálja a megbízhatóságot, a modern tervezést és kompakt méretet. Egyszerűen válassza ki az adott országnak megfelelő adaptert, majd csatlakoztassa hozzá a mobiltelefon készülékét, vagy táblagépét USB kábelen keresztül (a kábel nincs mellékelve a csomagban). A töltő 2.4 A áramerősségű kimenetet biztosít, mely alkalmas nagyobb kapacitású készülékek töltésére, mint például a táblagépek.

 

Automatikusan észleli eszközök

Az univerzális chipkészletének köszönhetően kompatibilis majdnem minden olyan készülékkel, mely USB kábelen keresztül tölthető. A chipkészlet automatikusan felismeri a csatlakoztatott készüléket és azonnal elkezdi tölteni azt mindenféle előzetes beállítás nélkül.

6 adapter teszi lehetővé a csatlakozást:
Kontinentális Európában
Egyesült Királyság
Észak Amerika
Ausztrália
Kína
India
Malaysia
Közel-Kelet

 
Kód:  BE328f8b8a
Termékszám:  F8M967btWHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20