Oldal frissítése

Belkin USB-C - USB-C fehér, 1,8 m

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Belkin USB-C - USB-C fehér, 1,8 m

Unalmasnak tartja az azonos színű kábeleket, akkor tegye élővé, turbózza fel az irodai iróasztalát! A Mixit kábel sorozat Önnek készült. Ez egyesíti a modern kétoldalas USB-C csatlakozót a nagy, 3 A áram átviteli képességgel, amely a bonyolult eszközök zökkenőmentes töltésére szolgál valamint friss gyümölcslét idéző exkluzív színekben áll rendelkezésre. Átviteli sebessége megmaradt a 480 Mb / s (60 MB / s) szinten, de ez a legtöbb esetben teljesen elegendő. Ezen kívül a kábel rendelkezik USB-IF minősítéssel is, így megfelel a magas elektromos, mechanikai és környezeti szabványoknak és tökéletes felhasználói élményt nyújt.


Legfontosabb jellemzői

  • USB -C csatlakozóval rendelkező kétoldalas kábel
  • Alkalmas elektromos töltésre és  szinkronizálásra
  • Magas, 3 A maximális töltőáram
  • Csúcsminőségű, kiváló formatervezés a  Belkin-től
  • Átviteli sebessége 480 Mb / s (USB 2.0)
  • Thunderbolt 3 interfésszel kompatibilis
usb c

A jövőben csak az USB-C-vel

Az egyik csatlakozó, amely szabályozza az összes többit. Minden túlzás nélkül így jellemezhető az USB-C port. Eléggé karcsú, még a legizgalmasabb, csúcsminőségű berendezésekhez is (3 mm-es) használható, beépített USB 2.0 / 3 -vel 0/3.1 i.Thunderbolt 3 interfésszel van felszerelve valamint kétoldalas kivitelű. Ez azt jelenti, hogy zökkenőmentesen tudja csatlakoztatni még sötétedés után is, akkor sem kell aggódnia a csatlakozó tájolási iránya miatt. Túlzás nélkül, ez a csatlakozó jelenti a jövőt, így egyre gyakrabban tud ilyen kábelt használni..


Kód:  NX207bc0d3g
Termékszám:  F2CU043bt06-WHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05