Oldal frissítése

Belkin USB-C - micro USB 1.8 m zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin USB-C - micro USB 1.8 m zöld

 

A nagy sebességű Belkin USB 2.0 (Type-C) - micro USB adatkábel zöld színben lehetővé teszi az egyszerű adatátvitelt, valamint az Ön okostelefonjának vagy tabletjének töltését. A adatátviteli sebesség akár 480 Mbps, melynek köszönhetően gyorsan átmásolhatja fényképeit, videóit vagy zenéit a telefonjára, notebookjára, MacBookjára vagy számítógépére. 


A zöld adatkábel töltési teljesítménye legfeljebb 3 A, mely akár 1,8 méteren köt össze két készüléket. Használatánál nem kell figyelembe vennie, melyik oldalon lévő csatlakozót használja, ugyanis kétoldalú. A Belkin adatkábelt USB-IF tanúsítvánnyal látták el, amely bizonyítja a kiváló minőségét, és az alaposan tesztelt hatékony működését.

Fő előnyei

  • Gyors töltés, az adatátvitel sebessége akár 480 Mbs
  • Stílusos kivitelezés zöld színben
  • A kábel hossza akár 1,8 méter
  • Kétoldalas USB csatlakozó - egyszerű kezelhetőség
  • USB-IF tanúsítvány = kiváló minőség

 

 
Kód:  NX207bc0cb
Termékszám:  F2CU033bt06-GRN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15