Oldal frissítése

Belkin USB-C 2.0 (C típusú) - USB-C interfész, piros, 1,8 m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin USB-C 2.0 (C típusú) - USB-C interfész, piros, 1,8 m

Viszont egy unalmas stejnobarevnými kábelek és átélni az irodából! Mixit vonal kábelek vágják ki azt. Ez egyesíti a modern kétoldalas USB csatlakozó-C, a képessége, hogy át nagy áram 3 A baj töltés bonyolult eszközök és exkluzív színben tele gyümölcslé. Átviteli sebesség maradt, mert a megfizethetőség 480 Mb / s (60 MB / s), de ez a legtöbb esetben teljesen elegendő. A kábel is van egy USB-IF minősítést, így megfelel a magas elektromos, mechanikai és környezeti normák tökéletes élmény a használatból.


legfontosabb jellemzői

  • Kábel kétoldalas USB csatlakozó-C
  • Alkalmas elektromos töltés és a szinkronizálás
  • magas maximális töltőáram 3 A
  • kiváló építési minőség Belkin
  • átviteli sebessége 480 Mb / s (USB 2.0)
  • Thunderbolt-kompatibilis 3
usb c

A jövőben csak az USB-C

Az egyik csatlakozó, amely szabályozza az összes. Ilyen lehet nem túlzás, hogy jelölje port USB-C. Ez könnyű elég, még a legérdekesebb hi-tech berendezések (3 mm-es), integrálja USB 2.0 / 3 rendszer.0/3.Thunderbolt 1. és 3., és kétoldalas. Ez azt jelenti, hogy zökkenőmentesen csatlakozni, még sötétedés után, és akkor nem kell aggódnia, a tájékozódás a csatlakozót. Túlzás nélkül, ez a port a jövő, akkor biztosan vezet upotřebíte egyre.


Kód:  NX207bc0d3f
Termékszám:  F2CU043bt06-RED
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20