Oldal frissítése

Belkin USB 230V MIXIT Fémes fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Belkin USB 230V MIXIT Fémes fehér

A Belkin töltő a mobileszközök könnyű és maximálisan gyors töltésére alkalmas, és magába foglalja a megbízhatóságot, a kompakt kivitelezést és a remek megjelenést. Bármilyen hagyományos elektromos csatlakozóval működik, és az eszközzel USB kábellel csatlakoztatható (a kábel nem a csomagolás része). A töltő 2.4 A kimeneti áramot biztosít, így alkalmas tabletek töltésére is.

Köszönhetően a sokoldalú chipsetnek, a Mixit Metallic Home töltő szinte bármilyen eszközzel kompatibilis, ami USB kábellel tölthető. A chipset automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt, így speciális beállítások nélkül is elkezdheted a töltést.

Műszaki adatok:

Töltés:
2.4 A

Színkivitelezés:
Fehér

 
Kód:  BE328f8b8
Termékszám:  F8M731vfWHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20