Oldal frissítése

Belkin Universal Car Charger Silver

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Universal Car Charger Silver

A MIXIT autós töltő a Belkintől egy sokoldalú megoldás az úton lévő emberek számára. Tartsd feltöltve a mobiltelefonod, tableted vagy bármilyen más eszközöd, akár munka, akár kikapcsolódás miatt utazol. Csak helyezd be az autó 12 voltos csatlakozójába, és a készülék készen áll a használatra. Hála a megújult technológiának, akár 40%-kal gyorsabban feltölti készüléked, és a fém design-nak hála stílusos kiegészítője lesz az autódnak.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2,4 A kimenetnek hála, a legerősebb készülékeket is gyorsan feltölti
  • Visszafogott fém design-ja remek kiegészítője lesz az autónak
  • Lightning kábel mellékelve
  • Túlfeszültség és alulfeszültség védelem
  • USB port a maximális kompatibilitás érdekében
  • Számos színváltozatban

21. századi technológia

Az utóbbi években minden termék hatalmas léptékkel fejlődik, miért legyen ez másképp a töltőnél? Felejtsd el a csúnya, kábeles csatlakozókat, amik nemcsak lassan töltenek, hanem az áramingadozástól sem védenek, ami károsíthatja az eszközödet. A MIXIT töltő a megújult technológia miatt akár 40%-kal gyorsabban tudja feltölteni a készüléked, hála a 2,4A kimenetnek. A beépített okos elektronikának köszönhetően megvédi a készüléket a túlfeszültségtől és az alulfeszültségtől.

MIXIT Lightning kábel

A Belkin olyan minőségi kábelt dobott piacra ehhez a töltőhöz, ami fém csatlakozókkal rendelkezik és gyorsan továbbítja a fájlokat és gyorsan és biztonságosan feltölti az eszközöket.Mindemellett erős és tartós, ami nagyon fontos jellemző, ha utazáskor és gyakran kell használni. Tetszeni fog, hogy a kábel színben illik a töltőhöz, így kiválaszthatod az autód belsejéhez illő megfelelő színt.

 
Kód:  BE328g73b1
Termékszám:  F8J186bt04-SLV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20