Oldal frissítése

Belkin Universal Car Charger Grey

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Belkin Universal Car Charger Grey

 

A Belkin gyártó Mixit autós töltője univerzális megoldást nyújt azoknak, akik gyakran vannak úton. Biztosítja a mobiltelefonok, a tabletek és bármilyen más elektromos készülékek töltését, akár munkába indul, akár szórakozni. Csak be kell helyezni az autó 12 V-os csatlakozójába, és már készen is áll a használatra. A megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, fémes design-jának köszönhetően pedig az autó stílusos kiegészítőjévé válik.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2,4 A töltési áramerősségnek köszönhetően még a teljesen lemerült készülékeket is pillanatok alatt feltölti 
  • Remek kiegészítője az autónak a fémes design-jának és az alacsony profiljának köszönhetően
  • Lightning kábel mellékelve
  • Túlfeszültség és feszültségcsökkenés elleni védelem
  • USB port a kompatibilitás maximalizálása érdekében
  • Több színváltozatban is kapható

21. századi technológia

Az utóbbi években a fejlődés hihetetlenül felgyorsult, amely egy sor változást hozott magával. Miért lennének ez alól a változás alól a töltők kivételek? Felejtse el az ormótlan, lassan töltő, kábeles töltőket, amelyek az áram ingadozását sem tudják kivédeni, pedig ez gyakran a készülék megkárosodását  is eredményezheti. A MIXIT töltő a megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, mivel a töltési áramerőssége 2,4A. Nemcsak gyorsan tölt, hanem védi is a készülékeket a megkárosodástól. A töltő intelligens beépített érzékelője megakadályozza a túlfeszültség és a feszültségcsökkenés kialakulását.

 

Mixit Lightning kábel

Az utóbbi években a fejlődés hihetetlenül felgyorsult, amely egy sor változást hozott magával. Miért lennének kivételek ez alól a töltők? Felejtse el az ormótlan, lassan töltő, kábeles töltőket, amelyek az áram ingadozását sem tudják kivédeni, pedig ez gyakran a készülék károsodását  is eredményezheti. A MIXIT töltő a megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, mivel a töltési áramerőssége 2,4 A. Nem csak gyorsan tölt, hanem védi is a készülékeket a károsodástól. A töltő intelligens beépített érzékelője megakadályozza a túlfeszültség és a feszültségcsökkenés kialakulását.

 
Kód:  BE328g73b2
Termékszám:  F8J186bt04-GRY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10